Hunyadi Donatellát is láthatják a tévénézők a TV2 Dancing with the Stars című műsorában. Kiszel Tünde lánya úgy véli, az országos műsor végre lehetőséget kínál neki arra, hogy végleg kiléphessen az édesanyja árnyékából.

Benedek Miklós

Benedek Miklóst meghatotta, hogy őt választották meg a Nemzet Színészének. Októbertől újra színpadra áll, jelenleg pedig önéletrajzi könyvet ír. A Kossuth-díjas színművész beengedte a Mokka stábját a kertjébe, ahol halálos betegségéről vallott.

Mint azt elmondta, gégészetre és tüdőgyógyászatra jár, ugyanis csomót találtak a torkában.

Állapota ugyanakkor nem állítja meg őt abban, hogy dolgozzon. A kitüntetésén olyannyira meghatódott, hogy egy ponton a hangja is elcsuklott. A színész a családjáról is mesélt a kamerák előtt. Nem titkolta, hogy fia, a 2020-ban elhunyt vízilabdázó, Benedek Tibor elvesztését a mai napig nem tudta feldolgozni.

Ő él, itt van

– fogalmazott, majd hozzátette: az édesapjával is rengeteget álmodott, miután meghalt. Úgy érzi, hogy az elhunyt szerettei máig mellette vannak, fiát pedig unokájában is viszontlátja. Mint azt elárulta, Mór egy az egyben az édesapjára ütött, mi több, a nyomdokaiban jár.

Sztárban sztár leszek!

Váratlan fordulatokban nem volt hiány a Sztárban Sztár leszek! hétvégi válogatóján. Rengeteg tehetség tűnt fel a műsorban, Szabó Fruzsina és Szentmártoni Norman pedig a hétfő reggeli Mokkában meséltek a terveikről és az élményeikről. Szabó Fruzsina kétgyermekes édesanyaként elmondta: az a célja, hogy új kihívást keressen az éneklés és a zene terén, amit a családja, a gyereknevelés és az edzősködés mellett nem kis munka kilogisztikáznia. Szentmártoni Norman az Operett Színház művészeként arra kíváncsi, hogy mi az, amit új körülmények között ki tud hozni magából.

Úgy jöttem, hogy nem tudom, meddig jutok

– vallotta be a versenyző, aki azt is elárulta: nem tervezte el előre a Köllő Babettel való együttműködést. Ezzel szemben Fruzsinának nagy vágya volt, hogy Pápai Jocihoz kerüljön.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella új oldalát mutatná meg az embereknek a Dancing with the Stars-ban, ezzel kilépve édesanyja, Kiszel Tünde árnyékából.

Ez már megtörtént, de most jutottam el arra a szintre, hogy egyedül szerepeljek egy műsorban

– fogalmazott az ifjú hölgy, akinek bár korábban is akadtak független felkérései, eddig nem érezte késznek magát egy hosszabb elköteleződésre. A támadásoktól és a rengeteg munkától is tartott, most azonban, hogy lediplomázott, már másképp gondolja. Táncpartnere, Bődi Dénes alázatosnak, pontosnak és maximalistának írta le Donatellát, aki épp ezért nagyon szigorú magával. Mindeközben mindketten járnak egyetemre, Donatella mesterképzést végez énekművész szakon. A Mokka stúdiójában az egyetemmel kapcsolatban úgy fogalmazott: szeretett volna valami komolyat letenni az asztalra, mielőtt a celebek világába lép.

(Borítókép: Hunyadi Donatella és Kiszel Tünde. Fotó: Trenka Attila/Index)