Reggeli hírösszefoglalónkban még: PSG Ogli testőrt fogadott, mert veszélyben érzi életét, Szorcsik Viki szerelmi életéről vallott.

Molnár Gusztáv

A Drága örökösök sztárja közel egy évvel azután, hogy bevonult az elvonóra most a Blikknek mesélte el, hogy hogyan érzi magát és miként küzdött meg a 265 napnyi elvonóval. A színész nem tagadja, sokszor szégyellte magát az egy évvel ezelőtti állapotáért, mostanra azonban úgy érzi, mindent visszakapott és megtanulta tisztelni a függőségét.

„A függőségből nincs gyógyulás, olyan ez, mint együtt élni a cukorbetegséggel: nem eszem cukrot, mert tudom, hogy baj lesz. Rengetegen küzdenek ezzel a problémával Magyarországon, sok sorstársam kéri a segítségemet, és ha csak egy embernek is tudok a saját példámmal segíteni, már megérte” – mondta Molnár Gusztáv.

A színész elmondta, hogy az első időszak az elvonón rettenetesen nehéz volt számára.

„Tavaly benne volt a pakliban, hogy ilyenkor már nem élek... Komlón nagyon nehéz volt az eleje, tíz évnek tűnt tíz másodperc odabenn, és nagyon hosszú időnek kellett eltelnie, mire azt éreztem, hogy kezdek jól lenni. November 10-én leszek egyéves, ez pedig egy nagyon fontos születésnap lesz számomra, talán fontosabb, mint a biológiai” – fogalmazott.

PSG Ogli

A Kőgazdag fiatalok egyik szereplőjének, PSG Oglinak testőrt kellett fogadnia, mert zaklatják és követik, így nem érezte biztonságban magát.

A népszerű TikTok sztár menedzsere mesélt arról, hogy milyen helyzetekkel kell megküzdenie PSG Oglinak.

„Egyszer egy vidéki klubban annyira rátapadtak, hogy órákig fotózkodott és beszélgetett mindenkivel, így közbe kellett lépnem, hogy leválasszam róla a népet. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy kellene egy testőr erre a célra” – mondta a menedzser, aki hozzátette, hogy ennél sokkal durvább esetek miatt határozták el magukat végleg.

„Fenyegetik, írogatnak neki, hogy elverik, de erre még nem került sor. Ezért kell a testőr, mert meg kell védenie magát!” – jelentette ki a Borsnak a menedzser.

Szorcsik Viki

A Power of Love műsorvezetője nemrég arról beszélt, hogy milyen könnyedén bele tud habarodni valakibe, ám elárulta, szerinte ez inkább csak egy rajongás, mintsem szerelem. Az igazi nagy szerelem eddig csak egyszer-kétszer talált rá élete során.

„Mivel rajongó típus vagyok, sokszor összekeverem a hirtelen jövő rajongást a szerelemmel. Pedig nem az, éppen ezért mondom inkább ezeket rajongásnak, mert amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tud menni, akár egy gyorsvonat. Megcsap, bumm, még lehet, el is esek tőle, de utána nagyon gyorsan felállok, leporolom magam és haladok tovább” – vallotta be Szorcsik Viki a Borsnak.

A műsorvezető azonban elmesélte, hogy találta meg már valóban a szerelem és olyankor teljesen megváltozik.

„A visszajelzésekből tudom, hogy olyankor nagyon-nagyon bájos vagyok, állandóan mosolygok, kedves vagyok, még a hangszínem is megváltozik” – magyarázta barátai visszajelzése alapján a színésznő, aki szerint ezt az énjét csak kevesen ismerték meg eddig.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Vajda János/MTI)