Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Hevesi Kriszta a hargitai nyaralása közben kapott fontos üzenetet. Telefonjára azért érkezett figyelmeztetés, mert medvét vettek észre egy közeli faluban. Az üzenetben azt kérték, hogy kerülje el a környéket, ne etesse az állatot és ne is fényképezkedjen vele. Ez utóbbi szabályt azonban egy poén erejére „megszegte” a szexuálszakpszichológus.
  • Olivia Rodrigo büszkén mutogatja díját, amit azért kapott mert debütáló albuma lett a legfelkapottabb album az Egyesült Királyságban. A 18 éves énekesnő a legfiatalabb zenész, akinek Nagy-Britanniában egyszerre volt a toplisták élén szóló száma és albuma is. „Nagyon hálás vagyok” – üzente rajongóinak.
  • Jákob Zoli ismét luxus utazáson van, ezúttal Londonban. Az egyik leggazdagabb magyar először megmutatta a Savoy hotel azon szobáját, amit Gucci emlékére alakítottak ki, ugyanis a híres cég alapítója ebben a hotelben volt poggyászhordó még azelőtt, hogy megalapította volna a ruhamárkát. Ez után Jákob Zoli azt is megmutatta, hogy hogyan fest az ő lakosztálya és hol írja készülő könyvét.
  • Schumacher Vanda a pár hete befejeződött Celebrandi végén úgy döntött, folytatni szeretné a randizást a választottjával, Abával, aki szintén azt érezte, hogy találkoznia kell még a műsorvezetővel. Azonban egy jó ideje nem lehetett hallani a leendő párról, így beindultak a találgatások. A csendet végül megtörte a műsorvezető, aki egy rajongójának a kérdésére korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mondta el, hogy nem Aba volt az igazi. „Sajnos, ebből a sztoriból nem lett boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Vagyis igen, de nem együtt. Ő egy szuper srác, viszont nem lett belőle kapcsolat, a miértek pedig csak ránk tartoznak” – írta Schumacher Vanda.
  • Dwayne „The Rock” Johnson megosztotta a pillanatot, amikor meglepte Dein Sanders-t a Colorado egyetemi amerikai futballcsapatának edzőjét. A színész részt vett az ESPN egyetemi bajnokságáról szóló közvetítésén, ami közben elmondta, hogy szerinte az edző „megváltoztatja az egyetemi futball arculatát, és mindezt a maga módján teszi”. Dwayne Johnson a mérkőzés felvezetője közben aztán egyszer csak levette kabátját, hogy megmutassa alatta a coloradói egyetem mezét viseli.
  • A Schobert család is befogadta Lara 10 évvel idősebb, focista párját, legalábbis ez derül ki Rubint Réka legújabb posztjából. A fotón látható, ahogy a teljes család összeült bográcsozni és a képen ott van Lara mellett párja is, aki Schobert Norbi mellett kapott helyet.

(Borítókép: Rubint Réka és Schobert Norbert. Fotó: Papajcsik Péter/Index)