Tizenhárom éve annak, hogy véget ért a Szellemekkel suttogó című sorozat, amelynek köszönhetően egy világ ismerte meg David Conrad nevét. A sorozat szívtiprója a széria végén 41 éves volt, ma már az 54-et tapossa. Mutatjuk, hogy néz ki most!

Öt izgalmas évadot élt meg a 2000-es évek egyik legnagyobb sikersorozata, a Szellemekkel suttogó. A szériának köszönhetően rengetegen kezdtek elgondolkodni a vallás és a túlvilág kérdéséről amellett, hogy felettébb szórakoztató perceket élhettek át a képernyő előtt, idehaza a legtöbb esetben csütörtök esténként. A szellemlátó Melinda Gordon szerepében tündöklő Jennifer Love Hewitt számos férfi szívébe belopta magát, ám a férjét, Jim Clancy-t alakító sármos színészt sem kellett félteni:

ő testesítette meg az elfogadó, megértő, lélegzetelállítóan vonzó, 190 centi magas, egyenruhás, tökéletes férfit, aki nem mellesleg mentősként, majd az utolsó évadban már orvosként dolgozott.

A sorozat idején a harmincas évei végén, és a negyvenes évei elején járó színészért nők százezrei voltak oda, ám bánatukra a széria befejeztével a színész nagyjából fel is szívódott. Legalábbis a hazai közönség nem sok mindenben láthatta, ám az Egyesült Államokban tovább folytatódott a Juilliardon végzett előadó karrierje. A Magyarországra is eljutó sorozatok és filmek közül szerepelt a CSI: Miami helyszínelők, A férjem védelmében, az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály és a Castle című sorozatokban, valamint a Férfibecsület, a Csak az a szex, az Ünneprontók ünnepe, a Dumpster, illetvea Gondolj rám! című filmekben. Legutóbb az idén debütáló 12 Desperate Hours (12 kétségbeejtő óra) című alkotásban kapott szerepet, ám a filmnek egyelőre nem tudni hazai megjelenéséről.

Bár a Szellemekkel suttogó című sorozat kezdete óta 18, a széria befejezése óta pedig 13 év telt el, David Condrad mit sem veszített a sármjából. Az interneten fellelhető legfrissebb fotója négy éve, 50 éves korában készült:

A LinkedIn profilja szerint David Conrad 2019-től a Béke Nemzetközi Napjának intézményesítéséért dolgozó Peace One Day elnevezésű non-profit szervezetnél tevékenykedik, emellett vendégelőadója a londoni Globe Színháznak. A színész az Egyesült Királyságban él. 

(Borítókép: Jennifer Love Hewitt és David Conrad a Szellemekkel suttogó című sorozat egy epizódjának jelenetében)