Reggeli hírösszefoglalónkban még: csaposnak állt Dömsödi Gábor, aggódik édesanyja Ördög Nóráért.

Curtis

Néhány éve még teljesen más életet élt Széki Attila, azaz Curtis, mostanra azonban jó útra tért és minden szabadidejét a gyermekével, Doncsival és kosárlabdázó szerelmével, Barnai Judittal tölti.

„Doncsival nagyon közel állunk egymáshoz, ő egy kis mini én, mintha klónoztak volna. A legjobb barátok vagyunk, sok időt töltünk együtt, hiszen olyan közel lakunk egymáshoz, hogy a teraszomról látom a házukat, ahol az édesanyjával él” – mesélte most a Meglepetés magazinnak a rapper.

A korábban súlyos drogproblémákkal küzdő Curtis szerint segít neki, ha van mit tennie, mert ha tétlen, akkor mindig belekeveri magát „valami hülyeségbe”, viszont gyermeke és az érte vállalt felelősség annyira leköti, hogy többé nem tudott úrrá lenni rajta káros szenvedélye.

Teljesen felforgatott mindent az, hogy apa lettem. Leszállt az égből egy kis angyalka, hogy megmentsen”

– fogalmazott.

Ördög Nóra

A TV2 sztárja, aki az egyik legsikeresebb műsorvezető Magyarországon, napi 12-14 órát is dolgozik. Jelenleg a Séfek séfe műsort vezeti, de hamarosan az Ázsia Expresszben és a Dancing with the Starsban is feltűnik. Mindeközben férjével, Nánási Pállal közösen 3 kisboltot is vezetnek a Balatonnál, sőt, Nóra a saját sminkmárkáját is irányítja és mindemellett két gyermeket is nevel. A műsorvezető édesanyja attól tart, hogy gyermeke túlhajszolja magát. Ördög Nóra és édesanyja a Meglepetés magazinnak meséltek őszintén az életükről.

Örülök, hogy a lányom megpróbál több lábon állni. Büszke vagyok a szorgalmára, a sokoldalúságára és a talpraesettségére, de féltem, hogy túlhajszolja magát”

– mondta el a műsorvezető anyukája.

„Nem akarok beleszólni az életébe, hiszen ő tudja, hol vannak a határai, meddig bírja” – tette hozzá és azt is elárulta, hogy örülne, ha többet látná az unokáit és a lányát, de erre nincs lehetőség, mivel nagyjából 200 kilométerre laknak egymástól.

„Jó lenne, ha az unokák felnevelésében támasz lehetnék, szívesen töltenék több időt velük. Annak idején az én édesanyám nagy segítség volt nekem, vigyázott és foglalkozott Nórival és Árpival, én is szeretnék a nagymamaságban jobban kiteljesedni” – mondta a nagymama.

Dömsödi Gábor

Az egykori tévés visszavonult szeretett Nógrád vármegyei lakóhelyére, hogy visszavonultan éljen. Eleinte csak lovainak vett egy istállót a Bokor nevű településen, de szépen lassan egyre több időt töltött távol a főváros zajától, majd több évnyi ingázás után végleg elköltözött vidékre. Feleségét munkája még a mai napig a városhoz köti, így a hétköznapokat egyedül tölti Gábor. Felnőtt gyermekei pedig már az önálló életüket élik, 31 éves lánya, Dóra Spanyolországban lakik, 36 éves fia, Dávid szintén sokat utazik külföldre.

Az egykori tévés, ma már szinte be sem kapcsolja a televíziót, bár még mindig példaképeként tekint Vitray Tamásra.

„Nagyra tartom a munkásságát, akár a sofőrjének is elmennék, de engem már nem érdekel a televíziózás, nem akarok új műsorokat készíteni.

A tévét sem nagyon kapcsolom be, csak szakmai kíváncsiság miatt, hogy a kollégáim milyen műsorokat csinálnak.

Az a több, mint hatmilliós nézettség, már úgy sem ismételhető meg, amit annak idején a Dallas-sorozatból ismert Jockey-val, vagyis Larry Hagmannel és Friderikusz Sándorral megugrottunk” – mesélte a Meglepetés magazinnak.

Dömsödi volt már korábban független polgármester Pásztón is és jelenlegi falujában is, sőt jövőre tervezi, hogy ismét elindul. Úgy látja, ha turisztikai célponttá válhatna Bokor, akkor több munkalehetőség lenne. Első lépésként társadalmi munkát vállalt, pusztán önszorgalomból, fizetség nélkül elvállalta a falu kocsmájának és boltjának vezetését.

„A vendégház alig üzemel. Próbálom fellendíteni a forgalmat és programokat is szervezek. A nagyapám annak idején jó nevű kocsmáros volt, pár hónapig - épp a születésemkor - édesapám is, talán értek is majd az italméréshez!” – mondta az egykori televíziós.

(Borítókép: Széki Attila „Curtis”. Fotó: Kaszás Tamás/Index)