Dér Heni június 17-én hozta világra második gyermekét, Bakos Blankát. Az énekesnő családja nemrég fotózáson járt, az erről készült videót a közösségi oldalán tette közzé a híresség.

Dér Heni és a séfként dolgozó Bakos Gergely 2019-ben ismerkedett meg egymással, miután az énekesnő kiszúrta a férfit az RTL Klub A Konyhafőnök című főzőműsorában. Ezt követően a közösségi médiában írt neki üzenetet, így került sor az első randevúra, majd a másodikat követően össze is költöztek egymással. 2021-ben, a koronavírus-járvány kellős közepén, maszkban tartották a polgári esküvőjüket, Dér Heni ekkor már a kisfiát, Bendegúzt hordta a szíve alatt. Egy évvel később a kisfiú keresztelőjével együtt tartotta meg a pár az egyházi szertartást, majd ugyanebben az évben, 2022 decemberében az énekesnő a közösségi oldalán jelentette be: ismét várandós.

Dér és Bakos közös kislánya, Blanka június 17-én született. Mint a bátyját, úgy őt is túlhordta az énekesnő, végül olyan hirtelen indult be a szülés, hogy 15 percen múlt, hogy nem az autó hátsó ülésén látott napvilágot a gyermek.

„Annyira hirtelen gyorsultak fel a dolgok! A kocsiban már 4-5 perces fájásaim voltak, de mire a kórház bejáratához értünk, már 2-3 percesek. Magamtól alig tudtam kiszállni az ülésből. [...] Már ’nagyban szültem’, amikor az orvos is megérkezett. Tizenöt perccel később a karomban tartottam a lányomat. Felfoghatatlan érzés volt, [...] arra sem volt idő, hogy felfogjam az egészet” – mesélte pár nappal ezelőtt a Best magazinnak Dér Heni, aki a címlapon mutatta meg először a kislányát, nemrég pedig az Instagram-oldalára posztolt egy felvételt a családi fotózásról. A videót ide kattintva tekintheti meg.

(Borítókép: Dér Heni. Fotó: Papajcsik Péter/Index)