Fenekestül felfordult az élete Krausz Gábornak, mióta kiderült, hogy Tóth Gabi félreléphetett a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosával, Papp Máté Bencével. Az újdonsült szerelmesek azóta együtt élnek, Krausz pedig a karrierjére koncentrál. Úgy néz ki, a munka egy időre külföldre szólítja a sztárséfet.

Krausz Gábor fejest ugrott a munkába, mióta kiderült, hogy a házassága zátonyra futott. Jelenleg a TV2-n futó Séfek Séfe című főzős reality-ben láthatjuk, ahol tegnap sokak meglepetésére Tóth Gabival együtt tűnt fel. Bár az epizódot még azelőtt forgatta le a csatorna, hogy a házasok szétmentek volna, sokaknak így is furcsa volt együtt látni kettőjüket.

Nemcsak a főzőműsorban, de a TV2 egy másik sikerprodukciójában is feltűnik a sztárséf: Krausz a Dancing with the Stars negyedik évadának egyik versenyzője, így jelenleg teljesen kitöltik az idejét a forgatások, a próbák és a tévénézőknek szóló fellépések. Mi több, a jövőben sem lesz megállás az édesapa számára, ugyanis a Hilaris Hotels nevű vadonatúj szállodalánc őt kérte fel executive séfnek, ami azt jelenti, hogy neki kell kidolgoznia a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját.

Ez a munka pedig heti több napra Ausztriába szólítja őt.

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca” – magyarázta a Borsnak Krausz Gábor, aki nem tagadja: a legjobbkor jött számára ez a felkérés. 2024 januárjától kizárólag erre a feladatra fog koncentrálni. „Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást.

Most úgy vélem, hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában, de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak, Hannarózának.

Ez az új feladat egyébként pont a legjobbkor jött az életembe, biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fogok belőle tanulni” – összegezte a gondolatait a séf, akinek az eredeti terve az volt, hogy Szentendrén nyisson saját éttermet, nem messze a Tóth Gabival közös házától. Az élet azonban felülírta Krausz terveit, a szentendrei házba is jelenleg az énekesnő él új szerelmével.

(Borítókép: Krausz Gábor. Fotó: TV2)