Vesegörcs miatt sürgősséggel kórházba szállították a kedvesével éppen Olaszországban nyaraló Liam Payne-t. Az énekes jelenleg is kórházban van.

Tehetetlen a családja a 30 éves Liam Payne-nek, aki olaszországi nyaralása közben lett rosszul és került kórházba. A One Direction fiúbanda egykori tagja 23 éves barátnőjével ünnepelte első évfordulóját, amikor egy nap hirtelen szörnyű fájdalmai lettek.

A brit Mirror szerint az énekes veséje görcsölt be, az ezzel járó fájdalom pedig annyira intenzív volt, hogy mentőt kellett hívni.

Az egyenruhások azonnal kórházba szállították Payne-t, aki azóta is az egészségügyi intézményben pihen. Bár több kivizsgáláson is átesett, ezidáig nem tudni, hogy pontosan mi a baja az énekesnek. Az egykori frontember legutoljára augusztusban jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol egy videóüzenetben volt kénytelen lemondani a dél-amerikai koncertjeit, ugyanis vesegyulladás miatt akkor is kórházban volt, az orvosai pedig szigorúan pihenést javasoltak neki.

Liam Payne szülei érthetően nagyon aggódnak, ugyanis nagyon messze vannak a fiuktól, valamint mostanra a rajongók üzenetei is ellepték Payne közösségi oldalait. 

(Borítókép: Liam Payne. Fotó: Getty Images)