Mindenki Gyuri bácsija és Klárikája koncertről koncertre jár: a házaspár több évtizede van színpadon, a fiataloktól az idősebb korosztályig szinte mindenkit meg tudnak szólítani. Portré!

Alekosz

Az Ázsia Expressz következő évadának versenyzője a Tények Plusz riportjában mesélt arról, milyen hangulatban teltek a forgatással töltött napok. Mint mondta, nem mindennapi kapcsolatban vágtak neki az útnak Varsányi Rékával, ami alapvetően meghatározta számukra a verseny mindennapjait. A kaland során eléggé csapongó volt a viszonyuk, ám a ennek ellenére betekintést engedtek a személyesebb pillanataikba. 

Bevallották, hogy a verseny során megengedett volt, így éltek is az intimitás adta lehetőségekkel, noha Alekosz a párjával ellentétben nem szívesen közeledett volna a kedvese felé. A verseny végeztével azonban fordult a kocka: mire Alekosz beadta a derekát, addigra Réka volt az, aki elutasítóan viselkedett vele, sőt mi több: más férfiaknál kereste a boldogságot. Nem az ő párosuk volt azonban az egyetlen, akikre mély hatást gyakorolt a műsor nyújtotta közös utazás:

Varga Viktor

Ezerrel dübörög a TV2 zenés tehetségkutatója, a Sztárban Sztár leszek!. A legújabb évad ötödik, és egyben utolsó válogatóján egy ismerős arc jelent meg a tömegben: Varga Viktor is ellátogatott a műsorba, ugyanis szerelmét, Zsembera Liliánát kísérte el. Az ifjú hölgy úgy érezte, eljött az ő ideje, és ország-világ előtt meg akarta mutatni a tehetségét. A Tények Plusz riportjából az is kiderült, hogy hosszú ideig titkolta párja elől, hogy jelentkezett a versenybe. Liliána egyébként elvarázsolta a Mestereket, mind a négyüktől igent kapott.

A Sztárban Sztár leszek! legújabb évadának ötödik válogatója azonban nem csupán örömteli pillanatokban bővelkedett. Balog Kitti megrázó története mélyen megérintette a Mestereket, közülük leginkább Köllő Babetett, mivel ő tudta legjobban átérezni a versenyző fájdalmát, ő is elveszítette a babáját. 

Korda György és Balázs Klári

Korda György már a '60-as évek elején az ország egyik legnépszerűbb énekese volt, azóta eltelt több mint hatvan év. Klárikával azon túl, hogy szeretik egymást, rekordokat döntenek a koncertjeiken. Sőt mára a fiatalabb generációt is meghódították, a huszonévesek imádják őket, a legnépszerűbb slágereiket kívülről fújják. Arról, hogy mi a titkuk, illetve hogyan élik meg, hogy a fiataloktól az idősebb korosztályig szinte mindenkit meg tudnak szólítani a dalaikkal, ők maguk meséltek a Tények Plusz riportjában. Portré!

(Borítókép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: Németh Kata/Index)