Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Shane Tusup a fellegek felett jár, amióta rátalált kedvesére Nagy Viktória Zoéra. A pár most vőlegényként és menyasszonyként jelentkezett be, ugyanis részt vettek egy esküvői fotózáson, igaz még a valódi lánykérésre várni kell. „Ez még nem az igazi, de ha egyszer megtörténik, reméljük, ugyanilyen gyönyörű lesz minden. Egy biztos, legalább ennyit fogunk nevetni” – írták a romantikus fotóhoz.
  • Rácz Jenő elképesztő átalakuláson ment át az elmúlt hónapokban. A sztárséf rengeteget edzett és szinte felismerhetetlen legújabb félmeztelen fotóin. „Hétfő estéink” – írta az edzés utáni képhez.
  • Nagy Sándor színművész Instagram-oldalát pár napja feltörték, ami idő alatt Bitcoinról és különféle reklámokról posztoltak a profiljára. Miután visszaszerezte közösségi oldalát kiposztolta, hogy elnézést kér a kellemetlenségek miatt és bárkinek írt személyes üzenetet, az nem ő volt. A poszt alatt exe, Gubik Petra is feltűnt. „Jahjjj de jóóóó!!!! Voltak is fura gondolataim…” – írta a színésznő, amire Nagy Sándor titokzatosan csak annyit írt: „Najóóó, de azok már régóta vannak Petukám”.
  • Cardi B betekintést engedett követőinek a legújabb számához készült klip kulisszái mögé. A Megan Thee Stallionnal készített közös számát, a Bongost 10 nap alatt közel 14 millióan hallgatták meg csak YouTube-on.
  • Tóth Gabi mostanában főként a kislányáról osztott meg fotókat a közösségi oldalán, valamint a jövőbeli koncertjeiről tájékoztatta a rajongóit, azonban most megmutatott valamit régebbi, vadabb oldalából. Az énekesnő bőrdzsekit öltött magára, nem is akármilyen módon, hiszen első ránézésre olyan, mintha nem húzott volna melltartót a kabát alá. A dögös édesanya magas derekú fehérneműben pózolt a kamerának.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Hegedüs Róbert/MTI)