Ifjabb Növényi Norbert már több hírességgel is edzett együtt pályafutása során.

Növényi Norbert neve jól cseng a magyar sportban: az 1980-as moszkvai olimpia birkózóbajnoka pályafutása után több sportágban is kipróbálta magát. Fia, ifjabb Növényi Norbert szintén a küzdősportokban leli örömét, jelenleg a UFC utáni legnagyobb szervezetnél, a Bellatorban szerepel. 

Növényi nemrég adott interjút a Sportalnak, amelyben többek között arról is beszélt, hogy milyen tapasztalatai vannak a hírességekkel való edzésekről. Akik követik ugyanis a ketrecharcos Instagram-oldalát, azok láthatták, hogy a világhírű angol színésszel, Orlando Bloommal, valamint két ismert youtuberrel, az angol KSI-jal és az amerikai IShowSpeeddel is együtt edzett már.

„Több hírességgel is nagyszerű kapcsolatot ápol az edzőm, így kezdett el velünk edzeni KSI is, miatta pedig egyre több celeb csatlakozott hozzánk. Szerencsés vagyok, mert az életstílusomból adódóan olyan helyekre járok, ahol szinte minden héten újabb híreséggel találkozom és ismerek meg” – mondta Növényi Norbert, aki részletesen is kitért Orlando Bloomra, akit egy filmszerepre készített fel. 

Orlando Bloomnak egy filmszerepre való felkészülése során segítettem.

Néhány hétig együtt dolgoztunk, hogy úgy tűnjön, mintha profi bokszoló lenne. De említhetem még a rapper Paigey Cakeyt is, akinek rendszeresen tartok edzést, már egy meccsre is felkészítettem őt. KSI például nem a tanítványom, sokkal inkább az edzőpartnerem” – fogalmazott Növényi. 

„Nekem eddig csak jó tapasztalatom volt, egyikük sem viselkedett velem bunkón. Volt, amikor külön figyelmeztettek, hogy az adott személy nem lesz jófej, ehhez képest rendkívül pozitívan csalódtam benne. Van, aki teljesen másképpen viselkedik a kamera előtt, mint személyesen” – árulta el a sztárokkal való közös munkáról Növényi.  

A 23 éves magyar eddig 7/7-es győzelmi mutatóval rendelkezik a Bellatorban, így nem csoda, hogy Orlando Bloom is keménynek érzi magát mellette.

(Borítókép: Orlando Bloom. Fotó: Arnold Jerocki/Getty)