Szombaton Radics Gigivel énekelhet duettet a TV2 Mutasd a hangod! című műsorának szerencsés versenyzője. A műsor apropóján a Mokkában beszélgettek Radics Gigivel, aki a műsorvezetőknek bevallotta: minden színpadra lépéskor komoly fóbiával küzd.

Békefi Viki és Feng Ya Ou 

Békefi Viktória és Feng Ya Ou kisbabája, Lizi már három hónapos. A szerelmesek legutóbb a Mokka stábjának mutatták meg gyermeküket, akiről elárulták, hogy kifejezetten jó alvó, és csak egyszer kell felkelni hozzá hajnalban, amit általában Békefi Viki tesz meg, Feng Ya Ou ugyanis képtelen felébredni. A tisztába tevés kapcsán is úgy ítélték meg, jobban járnak, ha azt is az édesanya végzi. A kislány egyelőre még a szüleivel alszik egy szobában, de már a leválasztással is próbálkozik a pár. Rengeteget énekelnek Lizinek, akinek köszönhetően a szülei saját bevallásuk szerint sokkal felelősségteljesebbek, sőt kiegyensúlyozottabbak lettek.

Németh Lajos

Németh Lajos meteorológust homoktövis szüretre kísérte a Mokka stábja. A gyümölcsnek számos pozitív élettani hatása van, többek között kiváló az ízületekre, megfázásra, gyomorbajokra és az immunrendszer erősítésére. Ezen kívül a homoktövisből kiváló szörp és üdítőital készíthető, mi több, süteményeket, jégkrémet és palacsintakrémet is készíthetünk belőle – árulta el Németh Lajos. MInt mondta, az ültetvény gondozása nem igényel túl sok figyelmet, ám a gyümölcs feldolgozása már annál nehezebb.

A meteorológus a szeptemberi időjárásról is mondott pár szót: az előrejelzése szerint csütörtöktől ismét felmelegszik az idő, de a hétvégén hidegfront éri el hazánkat. Bár nagyon hűvös nem lesz, az eddigi 30 foktól elköszönhetünk.

Radics Gigi

Szombaton újabb adással jelentkezik a Mutasd a hangod! című műsor a TV2-n! Ezúttal Radics Gigivel énekelhet duettet egy szerencsés játékos, a mentorok székébe pedig G.w.M. is beül.

Valaki nagyon jól eljátszotta, teljesen megvezetett minket

– fogalmazott Radics Gigi. Hozzátette: színészi tehetség is szükséges ahhoz, hogy valaki ennyire hihetően el tudja játszani, hogy tud énekelni, miközben a valóságban egyáltalán nincs hangja. „Nem tudtam, mire számítsak, de minden pillanatát élveztem a műsornak. Szórakozni érkeztem, attól sem féltem, hogy egy ismeretlennel kell duettet énekelnem. Úgy voltam vele, megpróbálok elvonatkoztatni, bárki lesz” – mondta az énekesnő, aki elárulta: kameralázzal küzd, ám ez ahelyett, hogy akadályozná őt a szereplésben, inkább inspirálóan hat rá – legalábbis az esetek többségében.

(Borítókép: Radics Gigi. Fotó: Velvet)