Reggeli hírösszefoglalónkban még: Krausz Gábor a kamerák előtt flörtölt, Rákóczi Feri 16 év jegyben járás után először beszélt az esküvőről.

Tóth Andi

Tóth Adni már sokszor bizonyította tehetségét, énekesnőként, táncosnőként, divattervezőként és színésznőként is. Utóbbit a TV2 Hazatalálsz című sorozatában mutathatta meg, ahol Orsi karakterét alakította. A nézők imádták őt és nyilatkozatai alapján ő is élvezte a forgatást, azonban most durva dolgok derültek ki.

Az énekesnőre kiakadtak a sorozat stábtagjai és állítólag a TV2 is meg akart tőle szabadulni.

„Többször is – összesen talán négyszer – veszélyeztette a forgatást azzal, hogy előző nap késő este mondta le a forgatási napot a menedzsere útján, betegségre hivatkozva. Ezzel jelentős anyagi hátrányt okozott a produkciónak. Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat” – mesélte, egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes a hot! magazinnak.

Eleinte úgy nézett ki, hogy nem marad következmény nélkül az énekesnő viselkedése, ugyanis a többi kollégára való tekintettel a produkció úgy döntött, Andinak a fentiek miatt távoznia kell a sorozatból. A karakterére még válogatást is tartottak, de végül meggondolták magukat és Andival fejezték be a fennmaradó forgatási napokat.

Krausz Gábor

Karusz Gábor a Séfek séfe című műsorban flörtölt a kamerák előtt.

„Szívem, állj ide, úgy gyúrjad. Csak azért, mert innen sokkal szebb vagy” – mondta Szilvinek a konyhában az egyik feladat közben.

A versenyző annyira meglepődött a váratlan megjegyzésen és teljesen kizökkent a játékból, olyannyira, hogy elfelejtette, hogy az érvényben lévő szabályok szerint nem beszélhet és kicsúszott a válasz a száján.

A többiek és a műsorvezető, Ördög Nóra nagyon füleltek, így a sztárséf hiába pironkodott, hogy „nem hallotta senki”, Szilvi megkapta a büntetést: 5 percre ki kellett állnia a főzésből.

„Az én hibám volt, mert udvaroltam” – kért elnézést a séf, majd megölelte Szilvit, aki a verseny után annyit tett hozzá: „Sajnos lebuktunk”.

Rákóczi Feri

A műsorvezető és párja, Vajda Judith már 16 éve együtt vannak, sőt szinte azóta jegyben is járnak, de mégsem tartják fontosnak azt, hogy szerelmüket papírral is megpecsételjék.

„Az első közös karácsonyunk alkalmával kértem meg a kezét, ekkor voltunk együtt fél éve. Nem volt jobb ötletem!” – viccelődött Rákóczi Feri.

A pár hamar egymásra talált, azonban akkor megbeszélték azt is, hogy nem érzik fontosnak, hogy kapcsolatukat jogilag is megpecsételjék és szerintük ezzel nincs is baj, ha mind a két fél azonosan gondolkodik a kérdésről.

„Még nincs lezárva ez az ügy, szóval még bármi lehet belőle. Nem tervezzük, de nem is mondjuk azt, hogy semmiképp sem szeretnénk házasodni” – kezdte a hot!-nak a műsorvezető. 

„Az öröklés kérdése azonban érdekes; én vetettem fel, hogy valamit csak kellene írni, mert az nem elég, hogy 16 éve együtt élünk, és van két gyerekünk. Lehet, hogy kéne ebből valamilyen papírt csinálni” – gondolkodott el.

Judith úgy érzi, hogy őt leginkább az vonzza az esküvőben, hogy szeretteivel együtt ünnepelhet.

„Idén voltunk három esküvőn is, és mind nagyon jó hangulatú volt. Nem a házasság funkciója vagy tudata érdekel minket, hanem az, hogy azokkal az emberekkel, akiket szeretünk és fontosnak tartunk, lehetne egy jót bulizni együtt. Az az igazság, hogy eddig mindig inkább elutaztuk az esküvő árát, de ki tudja, mit hoz a jövő!” – fogalmazott.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)