Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • „Csicska vagyok” – írta Köllő Babett legfrissebb posztja alá. A fotón a Sztárban Sztár Leszek! zsűrije Majka arcát viseli pólóján. Babett ezzel utal arra a válogatón lejátszódott jelenetre, amikor Majka azt ordította Pápai Jocinak: „Egy csicska vagy! Egy göndör csicska vagy!”. Babett nem felejtkzetett el két másik zsűritársáról sem. Tóth Gabi arcával és Pápai Joci arcával díszített pólóban is tett ki 24 óráig elérhető Instagram-történetet.
  • 21 év kihagyás után ismét új dalt készít az ’N Sync, így nem meglepő, hogy Justin Timberlake közösségi oldalát ellepték a bandával kapcsolatos bejegyzések. Az egyik megosztott videóban az ’N Sync tagjai újraalkotják egy ikonikus fotójukat. A Banda új száma majd a Trollok című film harmadik részében fog felcsendülni, aminek bemutatója novemberben lesz, azonban a legendás csapat új számát már szeptember 29-től élvezhetik a rajongók.
  • Sofia Vergara az America’s Got Talent elődöntője előtt úgy döntött zsűritársai már eleget álltak a rivaldafényben. Heidi Klum és Howie Mandel éppen interjút adott, amikor Sofia Vergara beállt eléjük, hogy megmutassa magát a kamerának, majd egy gyors ölelés után már tovább is állt.
  • Victoria Beckham megosztotta a David Beckhamről készülő Netflix műsor előzetesét. A műsorban ő maga is szerepel és titkokat árul el arról, hogy miképpen randiztak párjával titokban, mélygarázsokban. „Nagyon büszke vagyok rád és mindarra, amit elértél” – üzente párjának Victoria Beckham.
  • Egy hónapja született meg Rihanna és A$AP Rocky második gyermeke. A barbadosi énekesnő most a nagyközönségnek is megmutatta, hogy milyen aranyos is legkisebb fia. „Üdvözöllek a világon Riot Rose” – írta a posztja mellé.

(Borítókép: Rihanna. Fotó: GettyImages)