Shakira még mindig nem tudta feldolgozni a szakítást a focistával, aki szerint a karrierjét háttérbe szorítva inkább a családjára koncentrált.

Shakira és Piqué 2022 júniusában jelentették be, hogy tizenkét év után szakítanak. Az énekes és a futballista a 2010-es foci-VB előtt nem sokkal találkoztak, és néhány hónappal később összejöttek. Az első gyermekük 2013-ban, a második 2014-ben született. Valóságos álompárként voltak számon tartva, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy a Barcelona játékosa megcsalta kedvesét. Piqué szinte rögtön fel is vállalta új kapcsolatát, miközben már javában dúlt a harc a két fél között.

Az énekesnő nemrég a Billboardnak adott nyilatkozatot, amelyben elárulta, hogy érzi magát a történtek óta. 

Az otthonom és a családom volt a legfontosabb.

Hittem abban, hogy addig tart majd, amíg a halál el nem választ. Hittem ebben az álomban, ezt az álmot dédelgettem magamnak és a gyermekeimnek is” – nyilatkozta Shakira. 

„A szüleim együtt vannak, nem is tudom, körülbelül 50 éve. Úgy szeretik egymást, mint az első napon - olyan szeretettel, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Szóval tudom, hogy lehetséges. Édesanyám nem hagyja el a betegséggel küzdő édesapámat. Egészen a mai napig szájon csókolják egymást, mindig is példát mutatott a kapcsolatuk számomra.

Ezt akartam magamnak és a gyerekeimnek is, de nem így történt.

Ha az élet citromot kínál, csinálj belőle limonádét. Én ezt teszem most - limonádét készítek” – mondta az énekesnő, aki Piqué és a családja miatt Barcelonába költözött, és háttérbe szorította énekesi pályafutását. 

Nos, az a helyzet, hogy neki szenteltem magam.

A családnak és neki. Nagyon nehéz volt számomra a szakmai karrieremmel foglalkozni, amíg Barcelonában voltam” – mondta Shakira, aki szeretne minél előbb visszatérni a „boldogok klubjába”. 

„Nem hiszem, hogy mindenki számára elérhető a boldogság. Ez csak néhány kiválasztott ember számára elérhető, és jelenleg nem mondhatom, hogy a klub tagja vagyok. Vannak a boldog pillanataim, figyelemelterelésről szóló pillanataim, és elmélkedős pillanataim”

(Borítókép: