Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M., a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában ült le a műsorvezetőkkel, hogy friss hírekről és egészségi állapotáról is beszámoljon.

Az énekes elárulta, hogy szerepelni fog a csatorna legújabb Mutasd a hangod címűzenei showműsorában, melyben az énekesek próbálják átverni a zsűrit és a játékosokat.

A műsorvezetők kíváncsiak voltak, hogyan ismeri fel G.w.M. az álénekeseket. Az énekes ezen túlmenően beszélt legújabb klipjéről, amely egy szakítás történetét dolgozza fel, de leginkább egészségi állapota keltett aggodalmat.

Elmondása szerint egyik hajnalon arra ébredt, hogy nehéz a légzése, majd később a torka bedagadt. Emiatt sajnos le kellett mondania egy turnéját is.

Eddig próbáltam titkolni, de mostanra nincs mit tagadni” 

– mondta G.w.M.

Azt éreztem, meg fogok fulladni.”

Bár az énekes állapota sokkolóan hangzik, a rajongók örömmel látták, hogy a műsorban már jobb erőnlétben tűnt. A műsorban azt is elárulta, hogy még egy hét pihenés szükséges a teljes felépüléshez.

Király Linda

A Dancing with the Stars új szezonja minden eddiginél látványosabb és grandiózusabb környezetben fog debütálni. A népszerű televíziós műsor nézői már most nagy izgalommal várják az első élő adást, különösen mivel Király Linda is a versenyzők között lesz.

Már a háttérben is folyamatosan zajlanak az előkészületek: a TV2 stúdiója teljes átalakításon megy keresztül. Az eddigieknél nagyobb színpad és új díszletek fogják várni a táncosokat és a nézőket egyaránt. Ezen az évadon nem csak Király Linda, hanem további kilenc híresség is részt vesz, hogy lenyűgözzék a közönséget káprázatos táncprodukcióikkal.

Király Linda és táncpartnere, Suti András betekintést nyertek az épülő stúdióba. Linda egy képpel is megörvendeztette rajongóit közösségi oldalán, ahol a stúdió munkálatait mutatta be.

Az előzetes képek alapján már most biztosra vehető, hogy a negyedik évad színpada és környezete minden eddiginél lenyűgözőbb lesz.

A Dancing with the Stars új szezonjának premierje október 14-én lesz, ahol a televízió nézői első kézből láthatják majd a stúdió hatalmas átalakulását és a sztárok elképesztő koreográfiáit.

(Borítókép: Varga Márk. Fotó: Kaszás Tamás/Index)