A TV2 Mokka stúdiójában nem csak a kávé volt forró a minap, hanem a kérdések is, amikor Mikes Anna és Krausz Gábor, a Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb párosa lépett a kamerák elé. Orosz Barbara műsorvezető egy igencsak pikáns kérdéssel bombázta a párost. Lehet, hogy belelátott valamibe, amit mi, nézők még nem?

A páros épp a próbák élményeiről és koreográfiákról mesélt, amikor Orosz Barbara műsorvezetőnő egy váratlan kérdéssel lepte meg őket:

Csempészi a szexualitást?”

Hirtelen csend lett a stúdióban, a páros pedig láthatóan zavartan kereste a választ.

Lehet, hogy Barbara a stúdióbeszélgetés során érzékelte a kettőjük közötti vibrálást, és ez inspirálta a kérdés feltevésére?

A műsor során kiderült, hogy Krausz Gábor elképesztően komolyan veszi a felkészülést a Dancing with the Starshoz. Olyannyira, hogy még 10 kilót is fogyott, hogy a legjobb formájában állhasson a táncparkettre és könnyedén leküzdje a műsor minden kihívását.

Orosz Barbara érdekes kérdésével felkeltette a figyelmet: vajon valóban több van Mikes Anna és Krausz Gábor között, mint amit a kamera rögzít? Tévedett-e a műsorvezetőnő, vagy valóban felfedezett valamit a páros között? Az elkövetkező adások során az idő majd választ ad erre a kérdésre is. 

(Borítókép: Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)