Az énekesnő a nyáron adott életet első gyermekének, a terhesség alat szerzett plusz kilóktól pedig hamar megszabadult.

Békefi Viktória

Békefi Viktória és a szintén énekes párja, Feng Ya Ou hónapokon keresztül izgult, hogy minden rendben menjen a szülőszobában. Az énekes sztárpáros számára a kislányuk jelenti szerelmük gyümölcsét, akit egy különleges névvel ajándékoztak meg a szülei. A kis Mei Liza édesapja tiszteletére kapott kínai nevet is a magyar mellé.

Békefi Viki és a férje, Feng Ya Ou most megmutatták a TV2 kamerái előtt a babaszobát, miközben a család életéről is hallhattunk történeteket a Mokka korábbi adásában.

Az anya egyik legnagyobb félelme a szülés után az volt, hogy a várandóság alatt szerzett plusz kilóktól nehezen fog tudni megszabadulni, bőre pedig nem fog tudni regenerálódni. Békefi Viktória azonban szerencsés alkatnak mondhatja magát, ugyanis hamar csúcsformába lendülnie.

Sztárban Sztár leszek!

A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadjának középdöntője a műsorvezető, Till Attila váratlan bejelentésével indult. A bejelentésből kiderült, hogy megváltoznak a műsor eddigi szabályai, ami alapjában változtatta meg a vetélkedőt:

Miután kiderült, hogy a negyedik évadban minden Mesternek a megszokott három helyett már négy énekese lehet, végül összeállt a hétvégén Tóth Gabi és Pápai Joci kibővült csapata. A bővítés ellenére sok tehetségtől kellett megválnia a zsűriknek, hiszen még így sem juthatott mindenkinek szék.

A versenyzők között volt Halász Rebeka és Solymár Mátyás, akik Tóth Gabi versenyzői lesznek a középdöntőben. A két versenyző a Mokka hétfő reggeli adásában beszélt a műsor nehézségeiről és számos kulisszatitokról is meséltek:

Horváth Gréta

Horváth Gréta a kórházból jelentkezett be, miután egy fájdalmas műtéten esett át. A sztár az elmúlt időszakban hatalmas változáson ment át és leadott 30 kilogrammot, azonban így sem volt megelégedve testével, mert látta, hogy milyen sok bőrfeleslege maradt a plusz kilók helyén, ezért úgy döntött kés alá fekszik.

„10 éve várok erre a pillanatra. El sem tudom még képzelni, milyen lesz az a pillanat amikor megpillantom magam majd először. Igyekeztem az utolsó kg-okat is leadni a nagy napig, hogy tökéletes „vászon” legyek az alkotásra” – írta bejegyzésében, vette észre a TV2.

Horváth Gréta hozzátette, hogy nagy fájdalmai voltak a műtét után, de már jobban van.

„Minden rendben volt, jól vagyok. Aki nem tudja / teljes hasplasztikám volt, izom varrással és új köldök kialakítással. Nem mondom, hogy nem fáj... mert de, nagyon. Igazából teljesen más fájdalom, amit érzek, mint amire számítottam, vagy gondoltam. Ilyen izomláz szerű, néhol szúrós, csípős. Az első 24 óra a legkeményebb, utána könnyebb lesz az élet” – fogalmazott.

(Borítókép: Békefi Viktória. Fotó: Németh Kata/Index)