A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Britney Spears önmagához híven ismét egy erotikus videóval örvendeztette meg a követőit. A háza közepén tükröket állított fel egy körben, középre pedig egy pódiumon álló rudat helyezett el, amely körül egy pink bikiniben lejtett táncot.
  • Szabó Zsófi egy cseresznyemintás ruhában villantott mély dekoltázst szicíliai nyaralásán. A kép ide kattintva tekinthető meg.
  • Orlando Bloom a líbiai gyerekek megsegítése mellé állt. Az Instagramon hívta fel a figyelmet a Daniel-vihar károsultjainak helyzetére. A legutolsó hírek szerint több mint 11 ezren biztosan meghaltak, több mint tízezer ember sorsáról pedig semmit sem tudni az ország keleti részén fekvő Dernában, amelyet egy héttel ezelőtt árasztott el a víz, miután két gát is átszakadt a heves esőzések miatt. Az UNICEF emberei a helyszínen próbálják ellátni életmentő eszközökkel a kiszolgáltatott családokat, ám az igények óriásiak, a gyerekek közül pedig sokan árván maradtak. Az ő megsegítésükre hívja fel a figyelmet posztjában a színész.
  • Rózsa Magdolna az első nagy külföldi nyaralására indult a gyermekeivel. Mint az a legfrissebb posztjából kiderül, Rómába utazott a család.
  • Kendall Jennerről az édesanya, Kris Jenner tett közzé egy felvételt, amelyen a lánya a milánói divathét kifutóján látható. A divatmodell a Versace tavaszi-nyári kollekciójának egy darabját mutatta be.
  • Sebestyén Balázs a Pilisben töltötte a hétvégét a családjával. Hegyi bringatúrán eresztették ki a fáradt gőzt.

„Ma megint sikerült megszökni kicsit és tekerni egyet a Pilisben! Kis rigó étterem elől indultunk Pilisszentlászlóról fel Prédikálószékre, onnan a Vadálló-kövekhez, aztán le, onnan pedig fel Dobogókőre es vissza Pilisszentlászlóra. Nincs jobb tevékenység annál mint valamilyen Flow élményt találni és egy picit lecsendesíteni a tudatot, lassítani a gondolkodást és csak a jelenben lenni.. Erre pedig a hegyi bringázás tökéletes. Egyszerre fáraszt de közben tölt fel, energetizál és közben kitekersz magadból minden gondot, feszültséget, problémát.. Imádok az erdőben lenni.”

  • Beyoncé egy combtőig felsliccelt és mélyen dekoltált, mégis elegáns, fehér pöttyös fekete ruhában lépett színpadra. A ruhán deréktájt egy hatalmas fehér rózsa díszelgett, az öltözéket hosszú fehér kesztyűvel és gyöngysorokkal egészítette ki az énekesnő. Az Instagramon egy teljes fotósorozatot posztolt a lenyűgöző ruhakölteményről, csupán 9 órával ezelőtt.
  • Istenes Bence jégfürdőt vett a Balatonnál. A műsorvezető életében először próbálta ki az úgynevezett Wim Hof-módszert, amelyben a két hazai Wim Hof-instruktor egyike volt a segítségére. A jégfürdőnek köztudottan rengeteg pozitív hatása van a szervezetre nézve, többek között fejleszti a légzést, jót tesz a vérkeringésnek és a bőr egészségére is kiváló hatással van.
  • Miley Cyrus eszméletlenül dögös képeket tett közzé az Instagramon. Az énekesnő vérvörös háttér előtt egy fekete egyberuhában pózol, amely a mellrésznél bőrszíjakkal van átkötve. A rajongói teljesen megőrültek a poszt melletti kommentszekcióban, a legtöbben arra várnak, hogy Cyrus végre bejelentse: ő fog énekelni a 2024-ews SuperBowl félidejében. A jelenlegi esélyesek között az aranytorkú énekesnő mellett Bad Bunny és Jack Harlow szerepel.
  • Dér Heni keresztanya lett. Az énekesnő az unokahúga keresztelőjéről osztott meg fotót múlt vasárnap. A kép ide kattintva tekinthető meg.
  • Hugh Jackmant szinte alig lehet felismerni a legújabb fotóján, amelyen hosszú ősz szakállal szerepel. A színész a poszt szerint egy vasárnap reggeli esős sétán vett részt az erdőben. Bár a képen mosolyog, feltehetően megviseli a válás, amelynek híre szeptember 15-én robbant be a sajtóban. Ő és 13 évvel idősebb egykori szerelme, Deborra-Lee Furness közösen, és nagy szeretetben döntött a különválás mellett. Nyilatkozatukban úgy fogalmaztak: 

„Áldottak vagyunk, hogy majdnem három évtizedet tölthettünk együtt férjként és feleségként egy csodálatos, szeretetteljes házasságban. Az utunk most megváltozik, mert úgy döntöttünk, hogy különválunk, hogy folytassuk az egyéni fejlődésünket. [...] A családunk volt és lesz mindig is a legfőbb prioritásunk. Hálával, szeretettel és kedvességgel vállaljuk ezt a következő fejezetet.”

Jackman egy állítólagos Broadwayes kollégája úgy nyilatkozott a Page Six magazinnak, hogy a párnak már 2022-ben is gondjai voltak, bár a színész még idén áprilisban szerelmet vallott a feleségének a 27. házassági évfordulójukon. Ezért is ért mindenkit váratlanul a döntésük, hogy elválnak.

„Ez nem egy hirtelen döntés volt részükről. Sok időt szántak rá, és mindent átgondoltak, és együtt hozták meg. Külön utakon járnak, de mindig egy család maradnak. Mindig is társszülők és legjobb barátok lesznek” – mondta egy másik forrás a People magazinnak.

  • Járai Máté és Járai Kíra múlt pénteken ünnepelte a 19. házassági évfordulóját. A színész szívhez szóló üzenetben mondott köszönetet az elmúlt évekért a feleségének, a sorok mellé pedig egy 1999-es közös képet posztolt.

Járai Máté legutóbb szeptember 16-án került a hírekbe, amikor egy, az rtl.hu-nak adott interjújában arról vallott, hogy eddig kizárólag férfiakkal lépett félre, nővel sosem csalta meg Kírát. Megcsalásról azonban nehéz lenne beszélni, hiszen a házaspár köztudottan nyitott kapcsolatban él, ugyanis a színész szavaival élve „mindkettejüknek szüksége van a kalandozása és szabadságra”, ugyanis a véleménye szerint „a monogámia az emberre erőltetett, vallási dolog, ami nem tesz boldoggá senkit sem”.

  • Kim Kardashian egy rózsaszín fehérneműben pózolt a gardróbszobájában álló hatalmas tükör előtt. Látszólag nem sok hely volt a melleinek ebben a szűk dresszben...
  • Epres Panni a milánió divathéten járt, egy Instagramon megosztott fotón mutatta meg, milyen gyönyörű ruhában tündökölt. A képet ide kattintva nézheti meg!

(Borítókép: Epres Panni és Britney Spears. Fotó: Németh Kata/Index/Getty Images)