Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Lakatos Márk Franciaországban tartózkodik, az utazásáról több posztot is közzétett az Instagramon az elmúlt napokban. Pár órája egy luxusborászat 28 kilométeres pincerendszeréből posztolt, azt állítva, hogy eltévedt a sok millió palack champagne között.
  • Puskás-Dallos Bogi szeptember 7-én hozta világra Dallos-Puskás Péterrel közös kisfiát, Ábelt. Az énekesnő néhány órával ezelőtt posztolt magáról egy képet, amelyen bár érhető módon fáradtnak tűnik, sugárzik a boldogságtól újdonsült anyukaként.
  • Britney Spears a tegnapi Instahíradónkban is szerepelt, ám azóta sem tétlenkedett a botrányairól híres énekesnő. Egyik legutóbbi videójában késekkel hadonászik, miközben a konyhája közepén táncol. A posztban állítja, hogy a kések csak Halloween-i kellékek, azok nem igaziak. Mindenesetre senki se próbálja utánozni a felvételen látottakat!
  • Torres Dániel egy nappal ezelőtt tette közzé legfrissebb fotóját, amelyen szinte teljesen felismerhetetlennek tűnik új frizurájával. Az énekes szinte vállig érő dús loboncot növesztett, a fotó mellett pedig a legújabb, RAW című albumát promózza.
  • Miklósa Erika egy igazán laza oldalát mutatta meg a követőinek a legújabb fotóján. Az Instagramon megosztott képen egy farmerruhában, sapkában és napszemüvegben pózol, miközben a béke jelét mutatja, visszavárva a nyarat.
  • Joe Baena legújabb képsorozatától kiég a monitor, olyan forró felvételeket tett közzé kidolgozott felsőtestéről. A 26. születésnapját október 2-án ünneplő fiatal férfi édesapja, Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lépve impozáns izmokat épített magára, amivel mindenkit levesz a lábáról.
  • Kiszel Tünde rendőrruhában pózol legújabb fotósorozatán. Bár a reflektorfényben jelenleg a lánya, Hunyadi Donatella tündököl a Dancing with the Starsban való szereplése miatt, az édesanyját sem kell félteni, aki rendre pikáns képekkel örvendezteti meg a követőit.
  • Kim Kardashian tüsi hajjal állt modellt. Az új frizurával szinte felismerhetetlen a képeken a reality-sztár, bár nagy valószínűséggel csak parókát adtak rá, így a rajongóknak nincs miért aggódniuk. Mindenesetre a rövid fazon is remekül áll a legidősebb Kardashian-lánynak.
  • Delhusa Gjon a felvidéki Rimaszombaton adott koncertet. Az énekes 44 évvel fiatalabb párja, Fanni nemrég a Meglepetés magazinnak adott interjút, amelyben elárulta: nem szeretnének gyereket a párjával, ugyanis túlságosan élvezik hozzá a közös életüket és a karrierjüket.
  • Emily Ratajkowski egy régebbi igazolványképével örvendeztette meg a követőit. A londoni születésű, majd San Diegóban nevelkedő angol-amerikai modell még ezen a felvételen is kifogástalanul mutat.
  • Bruce Willis közösségi platformján egy igazán megható és szívbemarkoló fotót osztottak meg, amelyen a színész együtt szerepel legkisebb lányával, a 29 éves Tallulah Willis-szel.

Pár hónappal ezelőtt kiderült, hogy Bruce Willis az afázia mellett demenciával is küzd. A felesége nemrég újabb közleményt adott ki az állapotáról, amely úgy szól:

Az FTD hatással van az agy elülső és temporális lebenyére. Ma nincs gyógymód vagy egyetlen kezelés erre a betegségre.

(Borítókép: Bruce Willis és Lakatos Márk. Fotó: Getty Images/Szollár Zsófi/Index)