Sok hírességnek rengeteg akadályt kellett legyőznie ahhoz, hogy kiverekedje magát a szegénységből és híressé váljon. Azonban nem minden sztárnak volt nehéz gyerekkora. Íme hat olyan híresség, akiknek tényleg csak a tehetségük kiaknázására kellett figyelniük, mert biztos anyagi háttérrel kezdhették meg életüket.

Taylor Swift

A tizenkétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnő egy gazdag pennsylvaniai családban született. Apja pénzügyi tanácsadással foglalkozik és a Swift Group vagyonkezelő csoport alapítója, amíg anyja marketingigazgató volt, mielőtt háziasszony lett.

Szülei támogatták karrierjét, részben apja finanszírozta azt a lemezkiadót, amivel Taylor Swift dolgozott karrierje elején. Nem is kétség, hogy szülei jó döntést hoztak, amikor támogatták énekesi karrierjében, ugyanis mára Taylor Swift az egyik legsikeresebb énekesnő a világon.

Jonah Hill

A 39 éves színész tehetségéhez és sikerességéhez kétség sem férhet, azonban nem csak filmjeinek köszönheti gazdagságát.

Jonah Hill édesanyja, Sharon Lyn híres stylist és divattervező volt, míg apja, Richard Feldstein könyvelőként dolgozott, többek között a Guns N’ Roses együttesnél. A színész fiatalkorában Los Angeles egy jómódú negyedében élt és nem voltak pénzügyi gondjaik.

Bradley Cooper

Bradley Cooper ma már világszerte ismert és a legjobban fizetett színészek között tartják számon, pedig csak 34 évesen, 2009-ben futott be igazán Hollywoodban a Nem kellesz eléggé című filmmel, azonban így sem voltak komoly pénzügyi gondjai sohasem.

Édesapja, Charles Cooper, a Merrill Lynch brókere volt, így nem is csoda, hogy egyész életében magániskolákban tanult.

Miley Cycrus

Nem titok, hogy az amerikai énekesnő nagyon gazdag családból származik. Édesapja, Billy Ray Cyrus maga is híres countryzenész és színész, aminek köszönhetően Miley Cycrus már kiskorától kezdve jelen volt a film- és zenészvilágban.

Azonban a Miley jócskán túlszárnyalta Billy Ray-t, vagyonát 2021-ben 160 millió dollárra becsülték.

Jake Gyllenhaal

Stephen Gyllenhaal híres rendező és író, ráadásul egy svéd nemesi család sarja, így fiának Jake Gyllenhaalnak a kisujját se kellett volna mozdítania ahhoz, hogy mesés gazdagságban éljen.

A színész azonban hatalmas tehetségének köszönhetően a becslések szerin 100 millió dollárral gyarapította tovább a családi vagyont.

Edward Norton

Edward Nortont több Oscar-díjra is jelölték, karrierje szárnyal és valószínűleg mindenki látta már valamilyen filmben, így nem is csoda, hogy gazdag.

Azonban a színész James Rouse egyik leszármazottja, aki egy amerikai üzletember volt és ő álmodta és alkotta meg a mai, modern bevásárlóközpontok első verzióját, amivel elképesztő vagyonra tett szert.

(Borítókép: Jake Gyllenhaal. Fotó: GettyImages)