Az énekes legújabb lemeze, amin Tóth Verával együtt dolgozott elképesztő siker lett.

Horváth Charlie

Horváth Charlie 70 évesen is heti többször koncertezik, sőt, platinalemeze lett újra. A zenész azonban leszögezte, hogy nincsenek már anyagi céljai, de ettől függetlenül sem akar leállni a zenéléssel. Kifejtette, hogy rengeteg díjat és elismerést kapott karrierje során, de már ezek sem motiválják, lelkesedése ugyanis abból fakad, hogy nem felejtette el honnan jött.

„A zene egy nagyon értékes dolog. Születni is kell rá, szerencsés vagyok anyukám által. Gyerekkoromban egy jó társaságba kerültem” – emlékezett vissza Charlie, aki hozzátette, hogy jelenleg is egy csodálatos zenekarral dolgozik.

A zenész tudja, hogy öregszik és ő maga sem tudja, honnan ered a vitalitása, de a színpad akkor is boldoggá teszi, amikor fáradt. Úgy érzi ez egy függőség számára.

Kubik Anna

Kubik Anna már negyven színpadi évet tudhat magáénak és tíz éve van már annak is, hogy úgy döntött a szabadúszó színész lesz. A Kossuth-díjas színművésznő a Mokkában elmondta, hogy a nyugdíjas évek egyáltalán nem látszanak rajta, ugyanis gyermekkora óta színésznő akart lenni és ebből nyeri erejét. Azt is elárulta a színművésznő, hogy próbálták már elcsábítani vezetői állásokra, de ő a színpadon érzi jól magát.

A színpad mellett a szinkronizálás is élete része, ezt szintén rendkívül élvezi és jelenlegi munkáiról részletesen beszámolt a műsorban.

Kustánczi Lia

Kustánczi Lia sokat utazik kisgyermekével, Benivel, akinek első útja Dubaiba vezetett. Kiderült a háromhónapos fiú az egész utat végig aludta. A magyar lemezlovas azonban hozzátette, hogy családja eleinte aggódott az utazás miatt, így egy orvos véleményét is kikérték arról, hogy utazhat-e ilyen fiatalon Beni.

Kustánczi Lia azt is elmondta, hogy már hozzászokott anyai teendőihez és a babakocsival való feladatok sem okoznak gondot. Anyatejet és babavizet is felvihetnek a repülőgépre, ezeknek a becsomagolása is rutinná vált a család számára. Lia elmondta, általában nagyszülővel vagy barátokkal utaznak, akiknek szintén van babájuk, így jut idejük egymásra is a kikapcsolódás során.

(Borítókép: Horváth Charlie. Fotó: Sándor Katalin/MTI)