Hírösszefoglalónkban továbbá: Miklósa Erika a plasztikai műtétekről beszélt, Pápai Joci 13 éve nem alszik együtt a feleségével.

Majka

Az ózdi rapper megrázó vallomást tett a YouTube-ra érkező Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban – szúrta ki a Blikk. Majoros többek között mesélt a Curtis-szel való szakításáról, valamint politikai nézeteiről is, azonban az egyik legérzelmesebb téma az volt, amikor a depressziójáról mesélt. 

„Felébredtem reggel, azt az érzést nem kívánom senkinek, hogy itt nem jó most, ahol vagyok, b*zd meg, mi történik velem? Nem tudok ülni, feküdni, állni!' Felálltam a lakásban, elkezdtem járkálni, és nem tudtam megmagyarázni, mi ez. Nem fájt valamim, vagy ilyenek, egyszerűen csak olyan érzés, mintha megbolondulnál.

Volt, hogy térden állva könyörögtem Hajninak, mentse meg az életem, mert meghalok”

– mesélte Majka.

Miklósa Erika

A The Voice zsűritagja a Meglepetés magazinnak adott interjút, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy sosem feküdt kés alá. 

„Nem kivételezik velem a Jóisten, én is öregszem. Persze, ahogy telnek az évek, fontos, hogy ápoltak maradjunk, de ha megpróbáljuk megállítani az időt, az egyre rosszabb lesz. A fiatal lányok legyenek fiatal lányok, a korosodó asszonyok pedig korosodó asszonyok. Amit pedig idővel a tükörben látunk, az megmutatja, hogyan éltünk” – kezdte az operaénekesnő, majd így folytatta:

„Én például szeretem a szemem és a szám körüli ráncokat. Minden küzdelmem ott van bennük, de a sok-sok nevetésem is. Sosem spórolok a mosollyal! Ráadásul az éneklés is elvégzi a bőrömön a maga munkáját, erősiti a mimikámat, igy hát bármilyen beavatkozás felesleges lenne, mert egy héten belül ugyanott tartanék. Különben pedig én nem a ráncaimmal foglalkozom, hanem a hivatásommal és a szeretteimmel” – mondta az 53 éves énekesnő, aki egyáltalán nem fél kirakni magáról smink nélküli fotókat a különböző  közösségi média oldalakra.

„A színpadi képeim mellett simán kiposztolom a hivatalos oldalamra a smink és retusálás nélküli fotóimat, mert fontosnak tartom, hogy a nők lássanak ilyen példát is. Máskülönben üveges tekintetű, egyformára szabott arcú és feltöltött szájú emberekkel lesz tele a világ. Kár lenne, mert minden szép, ami egyedi. Meg kell őriznünk, amitől önmagunk vagyunk” – fogalmazott Miklósa.

Pápai Joci

Pápai és felesége már közel két évtizede élnek boldog házasságban, de nem nézett ki mindig úgy, hogy egymás mellett fognak kikötni, ugyanis hosszú ideig barátokként tekintettek egymásra – számolt be a Blikk. Az énekes és mostani felesége egészen más életet éltek saját párjaikkal, ám miután szakítottak egymás oldalán kötöttek ki. Pápai Joci most egy hat évvel ezelőtti, de most publikált interjúban beszélt arról, hogy a szülői feladatok miatt nem tud annyit kettesben lenni a feleségével, mint amennyit szeretne, valamint egy különös szokásukról is lerántotta a leplet.

Én tizenhárom éve nem alszom a feleségemmel.

Lehet, hogy ezen múlik, lehet, hogy ezért vagyunk ilyen boldogok. Most már lehet, hogy nehéz lenne bárkivel aludnom, mármint a feleségemmel. A lányom aludt velem kilencéves koráig, amikor Zalán hároméves volt, de már rég aludtunk együtt úgy, hogy egy éjszakát együtt”

– mesélte a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja.

(Borítókép: Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)