Wossala Rozinát egy alkalommal egy ismeretlen férfi várta az otthona előtt, miután az kinyomozta A Konyhafőnök zsűritagjának címét. A sztárséf valósággal megrémült, a részletekről Geszti Péternek mesélt.

Wossala Rozina nem mindennapi történetet oszt meg ma este Geszti Péterrel: A Konyhafőnök című főzős vetélkedő zsűritagját, mint az kiderült, egy alkalommal egy zaklató kereste fel a házánál. A sztárséf egyáltalán nem számított a váratlan vendégre, így valósággal megrémült, amikor meglátta őt a kapujában.

„Egyetlen egyszer volt egy félig bolond ember, aki úgy érezte, hogy neki közelebbről meg kell velem ismerkedni és valahogy kinyomozta, hogy hol lakom, és ez nagyon megijesztett. Itt állt egyszer a kapuban” – magyarázza Wossala Rozina a Viasat3 csatornán futó Adom a napom című műsor beharangozójában, majd arra kéri az operatőröket, hogy minél kevesebbet mutassanak a házából, ugyanis attól fél, hogy akár más is kedvet kap a lakhelye felkereséséhez. A történtekről a 39 éves séf részletesebben is mesél Geszti Péternek a ma este 8 órakor kezdődő műsorban.

(Borítókép: Wossala Rozina. Fotó: Kaszás Tamás/Index)