Marieangela King, az énekesnő fiának felesége azt állítja, anyósa felbérelt négy férfit, hogy rabolják el Elijah Blue Allmant.

Cher fia, Elijah Blue Allman régóta küzdött drogproblémákkal, emiatt kezdett el aggódni az énekesnő is és ehhez köthető Marieangela King története is.

A nő állítja, hogy 2022. novemberében 12 napot töltött egyedül a férjével egy New York-i hotelben, de november 30-án négy férfi tört rájuk, hogy elrabolhassák Elijah-t. Pont azon a napon ünnepelték volna meg a házassági évfordulójukat, annak ellenére, hogy korábban lehetett pletykákat hallani arról, hogy külön folytatják. Az emberrablók állítólag el is mondták a rémült feleségnek, hogy Cher bérelte fel őket, azért, hogy elrabolják a fiút, mert édesanyja aggódik érte.

A bizarr ügy kapcsán Marieangela most a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz fordult, ahol többek között arról is beszélt, hogy jelenleg sem tudja, hogy hol tartózkodik a férje és aggódik az állapota miatt.

Elijah-nak már régebben is akadt gondja a drogokkal, sokáig ugyanis heroin függő volt, amiből nem állt talpra sohasem, ezért érezte azt Cher, hogy közbe kell avatkoznia. Elijah amúgy hosszú hónapokig egy Los Angeles-i hotelben lakott, édesanyja egy gondozót és fogadott mellé, hogy vigyázzon rá, de úgy fest nem sok sikerrel ugyanis a Daily Mail beszámolója szerint a férfi gyakran kiütötte magát.

Az információk szerint Cher fia jelenleg egy rehabilitációs központban van, de egyelőre nem tudni, hogy milyen fejlemények várhatóak az állítólagos emberrablás ügyében.

(Daily Mail)

(Borítókép: Cher. Fotó: GettyImages)