Győrfi Pál már 40 éve dolgozik az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ), amiből 20 évet mentőápolóként töltött. Most elárulta, hogyan éli meg a körülötte történt tragédiákat.

Győrfi Pál

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője 18 éves kora óta nem hagyta el első munkahelyét, ugyanis már négy-öt éves korában beszippantotta őt a mentős lét, közel laktak ugyanis egy mentőállomáshoz, ami meghatározta gyerekkorát.

Győrfi Pál elárulta, hogy sok feladatkört ellátott már az elmúlt 40 évben és sosincs két egyforma munkanapja. Hozzátette, hogy lelkében a körülötte lévő tragédiákat, de tudja, nem lehet minden beteggel együtt meghalni.

„Nem lehet összeroppanni. Nyilván vannak esetek, amelyekre különösen érzékeny vagyok...” – mesélte el őszintén a Mokka adásában.

A szóvivő hozzátette, hogy az idő múlásával szenzitívebb lett, de nincs túl sok ideje ilyeneken gondolkodni munka közben, bár vannak esetek, amiket kibeszélnek egymás közt.

Gáspár Bea

Győzike felesége elmondta, hogy életmódot váltott és diétába kezdett, aminek hatására testileg és lelkileg is jobban érzi magát. Ezt követően sütőtökös-sajtos tésztát készített a Mokka konyhájában Bea, ennek kapcsán elárulta, néha muszáj kihágnia, hiszen kóstolnia kell munkájának köszönhetően.

Gáspár Bea azt is elmondta, hogy gyermekeik, Evelin és Virág kirepülésével Győzikével kettesben élik mindennapjaikat, egyre gyakrabban fordul elő, hogy csak nyugodtan fekszenek a kanapén, amit férje nem mindig élvez.

Schoblocher Barbara

Az énekesnőt poszttraumás stressz kerítette hatalmába és pánikba esett, ahogy belépett a TV2 stúdiójába a feltörő emlékek miatt. Schoblocher Barbara a Mutasd a hangod! című műsor miatt tért vissza a stúdióba, ami miatt izgulni kezdett.

Az énekesnő a műsor kapcsán elmondta, hogy mire kell majd figyelniük a nézőknek szombat este.

„Az izommunka, a rutin az, amit észre lehet venni valakin” – fogalmazta meg.

(Borítókép: Győrfi Pál. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)