Vasvári Vivien három héttel ezelőtt adott életet a harmadik gyermekének, Colinnak. Az édesanya és újszülött kisbabája is jó egészségnek örvend, a kisfiúról szerdán posztolta legújabb fotóit a modell.

Vasvári Vivien, aki várandós kori fotóin is csodálatosan festett, az Egyesült Államokban hozta világra a kisfiát, aki így amerikai nevet és állampolgárságot is kapott.

Bár Vivien most élete legboldogabb pillanatait éli, az idáig vezető út nem volt mindig zökkenőmentes a számára. Sportolói karrierje egy komoly sérülés miatt még fiatalkorában derékba tört, akkor költözött fel Budapestre, ahol pedikűrösnek tanult, valamint mezőgazdasági technikus diplomát szerzett és egy fogtechnikusi képzést is elvégzett. Akárcsak a karrierjében, úgy a magánéletében is hosszú utat járt be. Szerencséjére a férfiak mindig is rajongtak érte, szépségét az édesanyjától, Ágnestől örökölte, aki 1985-ben a Miss Hungary szépségverseny döntőse volt. A vonzó külső azonban nem mindig hozott szerencsét a számára: eddig akárhányszor úgy tűnt, hogy sikerül megállapodnia, a sors valahogy mindig közbeszólt.

Első gyermekét, a most 9 éves Arianát ugyanis 2014-ben hozta a világra. A kislány édesapjáról mindössze annyit tudni, hogy orosz származású. Második nagy szerelme az első férje, Szegedi Ferenc üzletember és építész volt. Vasvári ennek a kapcsolatnak az ideje alatt tett szert országos ismertsége, amikor 2017-ben feltűnt a Feleségek luxuskivitelben című valóságműsorban. Ekkor már egy éve együtt volt a párjával, akivel végül 2018 júliusában házasodott össze, nem sokkal azután, hogy világra jött első közös gyermekük, Szegedi Edward Ferenc. A házasságkötésük utáni évben, nem sokkal a Nyerő Páros című műsorban való szereplésüket követően a szerelmesek kapcsolata megromlott és 2020-ban elváltak útjaik. 

Ezután új fejezet kezdődött Vasvári Vivien életében: 2019-ben megismerkedett Bodnár Zsigmond vállalkozóval, a FaceKom alapítójával. Három év boldog együttlét után a férfi Balin kérte meg Vasvári kezét 2022. december 29-én.

„Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedni a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét, és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy három év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam!” – írta az eljegyzését követően a közösségi oldalán a 32 éves sztár.

Vasvári Vivien és Bodnár Zsigmond végül idén májusban tartotta az esküvőt, ahol bejelentették, hogy kisfiuk lesz. Colin szeptember 6-án, Miamiban jött a világra. 

„Mindenkinek nagyon köszönjük a kedves és bíztató üzeneteket! Nagyon hálás vagyok a Jó Istennek, hogy egészséges, erős kisfiunk született. Csodás 40 perc alatt jött a világra 52 cm és 3,4 kg-mal, minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat. A férjem is minden szempontból támogatott és végig velünk volt. Sok puszi nektek és ölelés!” – írta akkor a modell, aki két hete az alábbi fotót osztotta meg, majd e hét szerdán újabb két képet posztolt, köztük a kisfiú lábikóiról készült, fentebb mutatott felvételt, valamint egyet a kezecskéiről.

(Borítókép: Vasvári Vivien. Fotó: Papajcsik Péter/Index)