Hírösszefoglalónkban még: bébiszitternek állt az egykori szépségkirálynő, Bálint Antónia és édesanyja haláláról mesélt Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere.

Radics Gigi

Az énekesnő augusztus elején közölte, hogy párjával Áronnal úgy határoztak, hogy külön folytatják. A 27 éves anyuka, azonban nem csügged, mert úgy véli minden rosszban van valami jó.

„Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz következhet, kisülhet belőle valami jó is” – fogalmazott.

Radics Gigi elmondta, hogy most tényleg jól érzi magát egyedül és élvezi az életet Bellával, a kislányával. Az elmúlt hónapokban kőkeményen edzett és napi szinten táncol, hogy testileg és lelkileg is egészségesen tartsa magát.

Bella életében azonban ott maradt az apukája is. Mivel a kislány már óvodába jár, biztosítani kell neki a fix időbeosztást, ebben pedig Áron sokat segít.

„Ebben is nagyon jól együttműködünk az apukájával, jól menedzseljük az életét” – mondta a Best Magazinnak Radics Gigi, aki elárulta azt is, hogy bár örül, hogy a családja és a barátai is segíteni szeretnének neki, de úgy érzi anyaként, hogy neki többet kell lenni Bellával.

„Számomra az anyaság a létezésem beteljesülése. Az, hogy láthatom a lányomat fejlődni, alakulni, megmagyarázhatatlan erővel ruház fel. Boldogságot érzek és mérhetetlen szeretetet, ha rá gondolok vagy róla beszélek” – fogalmazott az énekesnő.

Bálint Antónia

Bálint Antóniát 1991-ben ismerhettük meg az ország szépségkirálynőként. Ezután több műsorban szerepelt, de nem talált állandó helyet magának a képernyőkön.

Később ingatlanozott, majd egy banknál helyezkedett el, 2015 óta pedig hitelszakértőként dolgozik, most azonban hosszú idő után visszatér a képernyőre és volt élettársa oldalán láthatjuk majd versenyezni a Nyerő Páros című műsorban.

 A Story azonban kiszúrta, hogy az egykori modell feltűnt egy honlapon, ami bébiszitterek munkaerő-közvetítéssel foglalkozik. Bálint Antónia bemutatkozója szerint már korábban is foglalkozott gyermekfelügyelettel, hiszen az adatlapján az áll, hogy 1151 igazolt órája van a szakmában. Erről az oldalról az is kiderült, hogy 2900 forintos órabérért vállalja a felvigyázást.

Mező Misi

Fájdalmas dologról vallott a Mező Misi. A Magna Cum Laude frontembere nem volt ott az édesanyja mellett, amikor az elhunyt, ezért máig furdalja őt a bűntudat.

„Meg sem fordult a fejemben, hogy számára már nincs másnap. A szüleink sokáig úgy élnek bennünk, hogy a legerősebbek és a létezésük örök. Még akkor is, ha komoly betegségben szenvednek, ahogy anyám is. Egyszerűen későn fogtam fel, hogy vége lesz, és nem értem haza időben” – emlékezett vissza a fájdalmas pillanatokra a zenész.

„Édesanyám halálakor találtam meg Istent. Kétfajta eset van az Isten keresésében: az egyik, hogy egyszerűen csak keresed az erőt, vagy, ahogyan nálam is volt, történik egy drámai pillanat, amikor kiáltasz érte” – mesélte el a 12 évvel korábban történtekről a Mező Misi Orosz Cynthia podcastjében, amiről a Blikk készített szemlét.

(Borítókép: Radics Gigi és Baranya Dávid a Dancing with the Stars című műsorban. Fotó: Papajcsik Péter/Index)