A modell felajánlotta azt is, hogy ruhát cserél a televíziós személyiséggel, de a Romantic frontembere ingyen is levetkőzött volna.

Jákob Zoltán

„Úgy gondolom, hogy sok gazdag ember azért nem boldog, mert önmagukat nem építették fel a vagyonukhoz” – fejtette ki véleményét Jákob Zoltán a Mokka stúdiójában.

Az egyik leggazdagabb magyar nemrég tért vissza Londonból, ahol többek között azért is volt, kint, hogy új könyvén dolgozzon. Jákob elárulta, hogy Temze partja inspirálta az írásban, amelyben nagy hangsúlyt fog kapni az önfejlesztés az élettörténete mellett.

Aki karriert vagy vállalkozást akar építeni, annak a saját életemen keresztül bemutatom ezt a folyamatot”

– magyarázta az üzletember.

PSG Ogli

A Kőgazdag fiatalok legújabb részében az influenszer úgy döntött, hogy készíttet magáról egy portré festményt.

PSG Ogli rendelkezik már ugyan egy portréképpel, de most azt akarta, hogy a „munkás hétköznapjai” közben örökítse meg a festő, ezért kiült a Duna partjára a Parlamenttel szemben.

Úgy gondolom Vig Attila az ország legjobb festője és nem ad el ám akárkinek csak úgy egy festményt”

– mondta PSG Ogli, aki még Szandinak is fizetett egy festményt.

Hargitai Bea

A Mutasd a hangod! legújabb részének sztárvendége Gáspár Győző volt, aki egy különleges arany színű díszítéssel rendelkező zakóban jelent meg.

„Nem tudom figyeltétek-e, de egy rózsaszín krokodil és aranygyűjtemény közé szorultunk mi hárman” – mondta Rákóczi Feri utalva Schoblocher Barbara rózsaszín csizmájára és a Romantic énekesének öltözetére.

A beszólás hallatán Hargitai Bea egyből Gáspár Győző védelmére kelt és kifejtette, hogy neki mennyire tetszik az énekes szettje.

Én a Győziről már majdnem lerángattam a felsőt, nekem annyira tetszik”

– mondta, majd felajánlotta, hogy elcseréli a Zakóra a saját ruháját.

A Romantic frontemberét azonban nem kellett sokáig győzködni, önszántából akart meztelenre vetkőzni a TV2 stúdiójában.

(Borítókép: Hargitai Bea.)