Hírösszefoglalónkban még: szívszorítóan beszélt fia elvesztéséről Benedek Miklós, Miklós Erika túl van az operaházi főigazgató-választáson.

PSG Ogli 7

Durván összeveszett PSG Ogli és barátnője, Viki. A heves vita végül szakításhoz vezetett. A lány azt sérelmezte, hogy kőgazdag barátja magára hagyta egy fesztiválon.

„Olivér, ezt nem teheted meg velem. Miattad jöttem el egy fesztiválra, azért, hogy együtt legyünk, együtt bulizzunk, szórakozzunk, progizzunk, most mi az, hogy nem veszed fel a telefont? Olivér, nem tudom, hogy gondoltad ezt, most komolyan mondom, ez az egész, amit csináltál, nekem nem fér bele” – mondta a fiatal lány, amire a celeb üvöltözni kezdett vele, majd elküldte.

„Én úgy gondolom, nagyon sok szép, csinos hölgy tartózkodik jelenleg a fesztiválon, úgyhogy én nem fogok eggyel bajlódni.

Keresek egy újat, ő menjen jobbra, én megyek balra”

– mondta a kamerák előtt.

Benedek Miklós

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Benedek Miklós volt a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásának a vendége. A 77 éves színművész megrendítő őszinteséggel beszélt fia, a tragikusan fiatalon elhunyt Benedek Tibor haláláról – szúrta ki a Blikk.

„Nem jön a számra igazán. Mindig más jut eszembe arról, hogy Tibor hogyan kezdte, mit csinált és mi lett. Erről nem szívesen beszélek. Fantasztikus ember volt, fantasztikus játékos. Mutatják a tanítványok, mutatják azok a mondatok, amiket ők egy-egy meccs után, egy-egy bajnokság után üzennek Tibornak. Én meg nem tudok üzenni, mert mi nem üzenőkapcsolatban voltunk.

Dühös vagyok arra, hogy ezt a betegséget egyszerűen nem lehet gyógyítani”

„(...) Itt ülök. Egy ismeretlen emberrel, akit néhányszor a televízióban láttam. Hogy erről beszéljek egy ismeretlen emberrel, az még nehezebb. De félteni kell mind a három gyermeket, ha magának három van. És legyen boldog, ha egészségesek”

Miklósa Erika

Esélyesnek tartották, végül mégsem Miklósa Erika lett a Magyar Állami Operaház új főigazgatója. A világszerte ismert opera-énekesnő a Blikk TV Címlapsztori extra műsorában vallott arról, hogyan érintették a történtek.

Túlléptem rajta. Nem foglalkozom vele, ez a legokosabb. Olyan furcsa és méltatlan volt ez az egész történet 

– mondta a The Voice zsűritagja, akinek szavaiból érezhető, hogy nem helyesli az eljárást, amivel végül megválasztották a régi-új főigazgatót. 

A szakmai bizottság ugyanis az április végi meghallgatások után három jelöltet javasolt Csák János kulturális és innovációs miniszternek: az első helyen Kesselyák Gergelyt, a második helyen Miklósa Erikát, míg harmadikként Vadász Dánielt, ám egy hónappal később a miniszter mégis a korábbi főigazgatót, Ókovács Szilvesztert jelölte a posztra.

(Borítókép: PSG Ogli 7. Fotó: TV2)