A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Jennifer Aniston a CR Fashion Book nevű divatmagazin fotózásán járt és nem viselt egyebet, csak egy apró fekete fehérneműt, egy fekete magassarkút, illetve egy nagy méretű fekete zakót. A munkálatokról egy werkvideót is megosztott, amelyen szexi, szélfútta tincsekkel szerepelt.
  • Király Viktor közel egy éve nem él együtt a feleségével, akivel éppen válófélben vannak. Az énekes korábban bevallotta, nagyon elengedte magát a kapcsolatban, aminek következtében felszedett némi felesleget. Most úgy tűnik, végre kezdi összeszedni magát, legutóbb egy bokszedzésről posztolt.

„Mindig vannak nehézségek az életben, néha úgy érezzük hogy több szomorú időszak van mint boldog. Én se vagyok kivételes ebben. Ez sajnos meg is látszik rajtam! De amit megtanultam és amit szeretnék átadni mindenkinek az az ,hogy nem szabad feladni! És nem szabad hogy össze törjenek ezek a helyzetek! Ha elesünk, újra fel kell állni!”

  • Balogh Eleni is bejelentkezett, az influenszer a Lánchíddal a háttérben, egy fekete ruhában pózolt a budapesti éjszakában. A kép ide kattintva tekinthető meg.
  • Chris Hemsworth Izlandra utazott a kislányával, a 11 éves India Rose-zal. Egy teljes fotósorozatot osztott meg arról, hogy másznak meg egy hatalmas gleccsert.
  • Lékai-Kiss Ramóna a Tisza-tónál pihent a családjával, a kiruccanásról pedig egy rövidebb videót is megosztott. Az ezen a linken megtekinthető felvételeken többnyire bikiniben pózol a műsorvezető.

„Rengeteg kedves emberrel talákoztunk és maximálisan kihasználtuk a szállás adta lehetőségeket. Reggel szaunáztunk, napközben medencéztünk, este bográcsban készítettük a finom lecsót, amit a frissen sütött helyi kenyérrel tunkoltunk, éjszaka pedig a jacuzziban melegedtünk. A gyerekek pedig hol a kertben lévő játszótéren ugrándoztak, hol a pingpong asztalnál vívták meg a csatáikat.”

  • Tóth Gabi a szentendrei házából jelentkezett be, legfrissebb fotóján egy makramé hintában fekve pózol.
  • Kesha egy smink nélküli képet posztolt magáról. Az énekesnő egy fotózáson vett részt, hogy az elkészült képekkel és kis videókkal az október 15-én Dallasban induló The Only Love Tour elnevezésű koncertturnéját promózza. A megosztott felvételen Kesha szélfútta, természetes tincsekkel látható, az arcán pedig feltűnnek a szeplői, amelyeket rendszerint sminkkel takar el.

(Borítókép: Kesha és Jennifer Aniston. Fotó: Getty Images)