Johnny Depp a magyar fővárosban forgatja saját filmjét, ami a Modi címet kapta. Korábban már láthattuk felvételeken, ahogy a színész az Andrássy úton dob puszit a rajongóinak, de most egy új videó is kiszivárgott.

Egy magyar rajongó TikTok-oldalán osztotta meg, hogy legnagyobb meglepetésére az irodájában összefutott Johnny Deppel, sőt nem sokkal azután, hogy megosztotta a különös jelenetet szembe jött vele a lépcsőházban Al Pacino is, aki éppen a reggeli kávéját szürcsölgette. Az Oscar-díjas legenda állítólag fontos szerepet kap majd a filmben.

Íme az új felvétel a sztárról:

@johnnydeppfanupdates #modigliani #actor #deppfilm #alpacino #johnnydepptiktok #neverfeartruth #johnnydepp #bunnyman #depp #budapest #MODI ♬ Ooo Baby Baby - Jeff Beck & Johnny Depp

A felvétel alatt kommentben egy másik magyar jelezte, hogy ő kiemelt statisztaként szerepelt abban a jelenetben, amit a videón látható irodaházban forgattak.

A film az olasz festőről, Amedeo Modiglianiról szól, a magyar főváros pedig az 1910-es évek Párizsát jeleníti meg. A forgatás kapcsán sokszor látták már Budapesten a filmen dolgozó sztárokat, ugyanis forgattak már a budai Várban és az Operaház környékén is.

Magyar vonatkozása is lesz a filmnek a forgatási helyszínen túl is, ugyanis Trokán Nórát is láthatjuk majd a Modiban, bár az egyelőre titok, hogy kit alakít majd a magyar színésznő.

(Borítókép: Johnny Depp. Fotó: GettyImages)