A jelenleg sportvezetőként munkálkodó, egykori labdarúgó reagált a kritikákra és kifejtette, hogy nem fog változtatni szokásain.

Nemrég hatalmas botrány kerekedett abból, hogy Luis Rubiales, a spanyol futballszövetség elnöke szájon csókolta a női világbajnoki cím megszerzése után az egyik játékost, Jennifer Hermosót. Most David Beckhamet is megtalálták a rajongók egy videó miatt.

Az egykori labdarúgó maga osztott meg egy felvételt, amelyen 12 éves lánya sminkeli őt a párizsi divathéten felesége divatbemutatójára készülve, miközben együtt éneklik Taylor Swift Style című slágerét.

Az elsőre aranyosnak tűnő videó aztán végül mégis felkavarta az indulatokat, ugyanis a videó végén David Beckham szájon csókolta lányát, Harpert. A kommentelők egyből nekiestek az angol sztárnak.

Így neveltek fel engem és Viktóriát, és így vagyunk a gyerekeinkkel is. Ki akarjuk mutatni a szeretetünket”

– magyarázkodott az egykori focista.

Beckhaméknek 2017-ben már egyszer magyarázkodniuk kellett, akkor David azt mondta, nem érdekli, ki mit gondol, neki és feleségének olyan szoros a kapcsolata a gyerekeivel, hogy akkor is szájon fogja csókolni őket, ha ezzel kiváltja az egész világ dühét – számol be róla a Daily Mail.

(Daily Mail)

(Borítókép: David Beckham és Harper Beckham. Gotó: GettyImages)