Demcsák Zsuzsa étrendi titka, ami legyőzte a poszt-COVID tüneteket és a pajzsmirigy problémáját. Eláruljuk a részleteket!

Újabb botrány a sztárvilágban! Ahogy az Origo beszámolt róla, néhány híresség kockázatos módon próbált lefogyni. Egy dögös modell szexuális szolgáltatást ajánlott egy nyíregyházi doktor úrnak egy vényköteles, cukorbetegek számára kifejlesztett injekcióért.

A pletykák szerint Demcsák Zsuzsa is ezzel a szerrel próbálkozott. De Zsuzsa nem hagyja magát és válaszol a vádakra!

A szexi tévés a BEST Magazinnak adott interjújában kitálalt. Szerinte a jólétének titka nem egy titkos injekcióban keresendő, hanem a volt férjében, Krizsánban: 

Az én csodálatos volt férjem hatása ebben vitathatatlan. Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre.”

Volt párja számos hasznos tippet adott neki az étkezéssel kapcsolatban. Tőle tudta meg, hogy az egyes fűszerek hogyan hatnak pozitívan az egészségünkre, és hogy a reggeli vizet apró kortyokban érdemes meginni. 

Demcsák Zsuzsa radikális változásokat hajtott végre étrendjében: nem fogyaszt többé import zöldségeket, húst, szénhidrátot és cukrot sem.

Azonban a gyerekei étrendjét nem változtatta meg; ők nem követik anyjuk szigorú diétáját.

Egyedül a gyerekeim miatt főzök kétfélét. Ugyanakkor az életmódváltással és a rendszeres sporttal jó példával járok előttük is.”

Hatalmas elismerés illeti Zsuzsát a kitartó és tudatos étrendi változásokért, mivel ennek köszönhetően a poszt-COVID tünetei és pajzsmirigy problémája is megszűntek.

(Borítókép: Demcsák Zsuzsa. Fotó: Papajcsik Péter/Index)