Bemutatkoztak a Nagy Ő című valóságműsor szereplői. Jákob Zoltán szívéért egy külföldi szépség, Maria is ringbe száll.

Jákob Zoltán

Magyarország 37. leggazdagabb emberének a szívéért versengenek majd a Nagy Ő című reality-ben, amely műsorba összesen 17 hölgy jelentkezett, köztük egy 39 éves magyar-nigériai-amerikai szépség, Maria. Az október 9-én induló műsorban ő is ringbe száll majd Jákob Zoltánért, elmondása szerint azzal a céllal, hogy végre stabil párkapcsolatot találjon.

Egy kapcsolatban a legjobb barátomat, partneremet keresem. [...] Természetesen a pénz is számít, 39 éves nő vagyok. Sok pasival randiztam már, az exem szegény volt, nehéz volt. Nem kell gazdag, de kell hogy stabil legyen. Én nő vagyok, a férfiak szeretik a szép lányokat, a nők pedig a stabilitást – magyarázta Maria, akit a művészetek érdekelnek, stand-uppal és énekléssel foglalkozik, érzékenynek és viccesnek tartja magát.

Ördög Nóra

Ördög Nóra egészen hatásos belépővel lepte meg a Séfek Séfe versenyzőit.  Nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább mutatjuk a jelenetet:

Majka

Engel-Iván Lili már megvillantotta tehetségét a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában, de végül a negyedik szezon hozta meg számára az áttörést. Az ifjú tehetség a versenyben leginkább Majkának szeretne megfelelne, erről kamerák előtt vallott.

„Azért szerettem volna Majkához kerülni, mert tavaly nagyon szerettem volna neki bizonyítani, miután úgymond megmentett. Azért van bennem nagyon nagy sikerélmény, mert idén kiválasztott a csapatába, mert látta bennem azt, hogy lehet, hogy van valami még több és ezért nagyon hálás vagyok, hogy az ő csapatában lehetek” – vallotta meg a 15 éves budapesti lány, aki 8 éves korában kezdett énekléssel foglalkozni és szeretne hírnevet, illetve színpadi tapasztalatot szerezni.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: )