Hírösszefoglalónkban még: Oláh Gergőék majdnem elváltak, műteni kellett az RTL műsorvezetőjét.

Tóth Vera

Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorában szerepeltek, ahol Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról is szó esett. A házasok elárulták, hogy nem szűnt meg a korábbi jó kapcsolat Krausszal, sőt inkább próbálják békíteni az egykori szerelmeseket.

„Gáborral nem napi kapcsolatban, de kapcsolatban vagyunk, meg szeretünk együtt lenni. Ott a közös gyerek, aki sokat van nálunk” – mondta Pauli Zoltán, majd Tóth Vera megerősítette az elhangzottakat. 

„A sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák, meg a rossz felhőket elfújják.

Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket.

Nem úgy, hogy jöjjenek újra össze, hanem hogy a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek, mondjuk, felnő” – fogalmazott az énekesnő.

Oláh Gergő

Oláh Gergő és felesége, Niki 17 éve házasok, öt gyereket nevelnek. Nemrég a Blikknek vallottak kapcsolatuk mély pontjairól és arról, hogy az ő házasságukban is voltak komoly problémák, ám végül mégsem a válás mellett döntöttek. 

Nálunk is voltak komoly mélységek, amikor a válás is felmerült mint lehetőség. Akkor azonban úgy döntöttünk, hogy nem a feladásra, hanem a megoldásra és egymásra koncentrálunk, így sikerült visszakormányoznunk a kapcsolatunkat abba az irányba, ami mindkettőnk számára jó” – árulta el a bulvárlapnak Oláh Gergő, aki szerint az emberek túlságosan könnyedén feladják a házasságaikat. Az énekes és felesége szeretnének ezen változtatni, ezért is döntöttek úgy, hogy „A boldog házasság nyomában” címmel előadássorozatot kreálnak. 

„Nagyon sok mindenről beszélünk az előadásunk alatt. (…) Vannak vicces pillanatok is, de olyanok is, amikor megfagy a levegő. Sokan azt kérdezik, amikor a mélypontjainkról vallunk, hogy lehet ilyenkor együtt maradni, és aztán látják az élő példát, a mi házasságunkat” – mesélték.

Lady Szomjas

A TikTokon is népszerű influenszer-műsorvezetőnek szörnyen felduzzadt az arca miután felvágták az ínyét egy műtét miatt. A fiatal műsorvezetőnő (aki többek között az X-Faktor háttérműsorát is vezette már – a szerk.) az egy napig megtekinthető Instagram-történetében mutatta meg, hogy durván fel van dagadva az arca. 

„Ínykorrekciós műtét, tapasztalatok: a pofim hatalmas, úgy fel van dagadva, nagyon vicces látvány. Az evés nehezebben megy, de nem annyira, mint például, amikor a bölcsességfogamat húzták ki. Az rosszabb volt. Most csak szimplán kisebb darabokban eszem meg az ételt, ami lehetőleg valami könnyebben rágható és puha. Érzem azért, hogy van egy vágás az ínyemen, ami miatt a hirtelen mozdulatokat most inkább kihagynám és a lehető legtöbbet pihenek. A legnehezebb kihívás azonban nem más, mint hogy nem lehet nevetni/mosolyogni. Fáj, ha mosolygok. A sors iróniája” – fogalmazott a tévés.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Velvet)