Hírösszefoglalónkban még: Voksán Virág a házassága állapotról vallott, Tihanyi Tóth Csaba egykori szerencsejáték függőségéről mesélt.

Havas Henrik

A híres újságíró elmesélte, hogy még a nyár elején ment el egy térdvizsgálatra a Sportkórházba, de érezte, hogy komolyabb lehet a baj, mert hamar elfáradt és már a teniszt és a golfozást sem tudta élvezni.

Tulajdonképpen meg sem lepődtem, amikor azt mondta az orvos, rám férne egy alapos kivizsgálás. S azzal a lendülettel elküldött a kardiológiára”

– emlékezett vissza a Tanár úr.

A kivizsgáláson kiderült, hogy a bal szívkamrája alig ötvenszázalékkal dolgozik és elkerülhetetlen a műtét.

Néhány éve már legyőztem a halálos kórt, valamelyest megedződtem abban a harcban, úgyhogy most jöhetett a következő csata az életemért”

– mesélte a Blikknek Havas Henrik.

A népszerű újságírót a Haller utcai kardiológiai intézetbe utalták be és szerencséjére nem kellett sokat várnia az életmentő beavatkozásra.

Szívbillentyűcserét hajtottak végre nálam: ha ez a beavatkozás nem történik meg, az orvosok elmondása szerint egy, maximum két évem lehetett volna hátra”

– fogalmazta meg.

„Hálás vagyok a klinika orvosainak és ápolóinak a lelkiismeretes munkájukért, illetve, hogy visszakaptam az életemet” – tette hozzá Havas Henrik, aki most két hétre „kikapcsolja magát”, hogy utána újult erővel térhessen vissza.

Voksán Virág

A dj már kilenc éve él együtt férjével, Lászlóval, de két gyermekük érkezésével sok minden megváltozott, úgy érzi jelenleg túlélő fázisban van a kapcsolatuk. Voksán Virág hétköznapjai leginkább abból állnak, hogy az 5 éves Vivi és a 3 éves Beni után pakol, így jót fog tenni nekik, hogy részt vehetnek a Nyerő Párosban, annak ellenére, hogy ritkán szerepelnek a médiában.

Én egy olyan ember vagyok, aki nagyon nehezen bízik, és Laci eddig az életemben az első, akiben a legeslegjobban meg tudok bízni.

Leginkább túlélő fázisban van a kapcsolatunk... Nem kell bemutatni gyerekes családoknak, hogy két gyermek azért komolyabb próbatételek elé állít egy jól működő kapcsolatot is, mert azért nagyon nehéz, amikor még ennyire picikék” – mondta az RTL kamerái előtt a lemezlovas.

Tihanyi Tóth Csaba

A Barátok közt Novák Lacija, Tihanyi Tóth Csaba 55 évesen sem érzi magát öregnek, ugyanis állítása szerint fiatalon tartja a csinos felesége, Rita és a 11 éves fiuk, Nimród. A színész elmondta, hogy rendkívül hálás a sorsnak, hogy 21 ével ezelőtt találkozhatott párjával.

Nem hiszek a véletlenekben, mert a mi megismerkedésünk sorsszerű volt”

– magyarázta a színész, aki egy siófoki szépségverseny zsűrijeként ismerkedett meg Ritával, aki az esemény műsorvezetője volt.

A pár jelenleg közösen jár fellépni a Tihanyi Vándorszínpaddal, amit Tihanyi Tóth Csaba még párja megismerése előtt, 1997-ben alapított, amikor váratlanul nyert félmillió forintot.

„Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el a különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen, és nem játszottam el azt a pénzt, hanem vettem rajta egy autót és létrehoztam a saját színitársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára” – részletezte a Meglepetés magazinnak.

(Borítókép: Havas Henrik. Fotó: Huszti István/Index)