A népszerű híresség, Hódi Pamela hosszú időn keresztül távol maradt a nyilvánosságtól, most azonban megszakította ezt a csendet és a TV2 kamerái előtt állva árulta el, miért választotta a háttérbe vonulást: főállású anya lett.

Pamela, aki mindig is zárkózott volt magánélete részleteit illetően, a TV2 legújabb zenei showműsorában, a Mutasd a hangod című műsorban osztotta meg a nézőkkel az új fejezetét. A műsorban a játékosok az 5 millió forintos fődíjért versenyeznek, amiben egy hírességekből álló zsűri segíti őket. A szokásos zsűritagok mellé minden hétvégén csatlakozik egy-egy hazai híresség, ezúttal pedig Hódi Pamela is helyet foglalt a zsűriben.

A kamerák előtt ritkán látható sztáranyukának kislánya születése óta fontosabbá vált a családjával töltött idő, ezért is döntött úgy, hogy ritkábban vállal televíziós szerepléseket. Pamela azonban nem tudott nemet mondani a Mutasd a hangod! műsor felkérésére.

TV műsort is nagyon keveset vállalok el, hiszen most főállású édesanya vagyok és a családra összpontosítok, úgyhogy hagytam magamnak egy kis szünetet.”

– nyilatkozta a műsorban.

Pamela őszintén beszélt arról, hogyan egyensúlyoz a családi élet és a karrier között mint népszerű híresség.

Stana Alexandra

A TV2 népszerű táncshowműsorában, a Dancing with the Stars-ban ismét szereplő Stana Alexandra a műsor kezdete előtt még egy gyors kiruccanást tett Madridba, hogy kipihenje magát. A profi táncosnő nemcsak a műsorban való szereplésre készül, hanem a nyár folyamán egy plasztikai beavatkozásból is felépült, ezért egy kis pihenés ráfért.

Stana szeptember 5-én megtudta, hogy részt vesz a táncshowműsor negyedik évadában, ezután azonnal intenzív felkészülésbe kezdett. Marics Petivel, a VALMAR duó énekesével közösen próbálnak, ahol Stana táncpartnerként támogatja őt. Céljuk, hogy a legjobbat hozzák ki magukból az élő adások során, melyek közül az elsőt október 14-én láthatják a nézők.

A táncosnő közösségi médiájában megosztott egy fotót Madridból, ahol egy kis pihenéssel töltötte az idejét. A kép alatt az áll: „Induljon a mai nap is táncosan!” Ez is mutatja, hogy Stana teljes erőbedobással készül az előadásokra, és nem hagyja, hogy bármi is eltérítse őt a céljától.

Orosz Barbara 

A Hal a tortán című műsor háziasszonyával, Gáspár Beával közösen készített egy különleges fogást a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

Az ősz beköszöntével a piacokon bőséges választékban találhatunk szezonális zöldségeket és gyümölcsöket. A Mokka riportere és Bea a Bosnyák téri piacon válogattak a friss alapanyagok közül. Gáspár Bea elárulta, hogy számos receptje épül ezekre az ízletes összetevőkre. A piaci bevásárlás után a TV2 stúdiójának konyhájában készítették el a kiválasztott ételt: egy sütőtökös tésztát.

A műsor során Orosz Barbara is csatlakozott Gáspár Bea mellé asszisztensként. Bár Barbara nem tekinti magát konyhai szakértőnek, az adás során láthatóan élvezte a konyhai tevékenységet. Korábban Pachmann Péter már segített neki abban, hogy hogyan készíthet finom ételeket, így most is ügyesen forgatta a fakanalat. Az ízletes őszi fogást közösen készítették el, és a receptjét is megosztották a nézőkkel. Amikor elérkezett a kóstolás ideje, Barbara lelkesen jelezte, hogy mennyire finom lett az elkészített étel. A műsor alapján Orosz Barbara kitűnően helyt állt a konyhában.

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)