Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek!
  • Palvin Barbi egy extravagáns, fekete, némileg hiányos szettben tündökölt tegnap a párizsi divathéten. Ezzel felülmúlta tegnapi szettjét is, amikor egy szinte teljesen áttetsző, hálós blúzban és miniszoknyában jelent meg.
  • Az Exatlon Hungary egykori versenyzője, Kőnig Anna már a műsor előtt is népszerű influenszer volt, mára pedig már több mint 270 ezren követik az Instagramon. Rajongói pedig elsőkézből értesülhettek az örömhírről, miszerint Annát párja, Balogh Alex oltár elé kísérte.
  • Elárverezik Sir Roger Moor személyes James Bond-gyűjteményét. A legendás színész személyes tárgyait annak alkalmából árverezik el, mivel idén van az ötvenedik évfordulója annak, hogy felöltötte a 007-es szerepét. A hétfői bemutatón részt vett a színész két ritkán látott fia is, Geoffrey és Christian. Az alábbi fotón az 57 éves Geoffrey és az 50 éves fivére láthatók. Az tény, hogy örökölték apjuk sármosságát.
  • Baukó Éva csábító fotókat osztott meg magáról, kétségkívül fantasztikusan néz ki a botrányhősnő. A képek tanúsága szerint a médiától visszavonult, csinos híresség melltartó nélkül ment el bulizni egy jót. 

(Borítókép: Palvin Barbara. Fotó: Szabó Réka/Index)