Az idei évadban a Dancing with the Stars nézői Radics Gigivel és táncpartnerével, Baranya Dáviddal is találkozhatnak, akik a Mokka kedd reggeli adásában osztották meg gondolataikat a közelgő műsorról, valamint a felkészülésükről.

A műsor negyedik évadának kezdete előtt mindössze egy hét van, és az izgatott páros már nagyon várja, hogy a TV2 közönsége előtt bemutathassa az első produkcióját.

Baranya Dávid korábbi Instagram-bejegyzésében már jelezte a közelgő eseményt. Ebben egy fényképet osztott meg magáról ruha nélkül, ami alatt megjegyezte: „Indián nyár… Vénasszonyok nyara… Hívjuk bárhogy, nekem azt jelenti, hogy közeleg a Dancing with the Stars következő évada, ahol mindenki táncol!”

A kép egyértelműen a táncos izmos felsőtestét hivatott bemutatni.

A Mokka műsorában az énekesnő és táncművész páros részletesen beszélt a közös próbáikról és arról, mire számíthatnak a nézők tőlük.

A beszélgetés során Dávid azonban egy kis kulisszatitkot is megosztott: az első produkciójuk során Radics Gigi különösen dögös formában fog megjelenni a parketten. Pachmann Péter, a Mokka műsorvezetője kérdésére, hogy Gigi valóban jól táncol-e, Dávid őszintén válaszolt:

Az első perctől kezdve nagyon jó, annyit fűznék hozzá, hogy szerintem az egyik legfontosabb a kettőnk közötti viszony, ami tényleg fantasztikus.”

Hegyes Berci 

Az Ázsia Expressz, a TV2 utazós kaland-reality műsora új évaddal tér vissza, és ismét sztárpárosokat tesz próbára. A műsor legújabb szereplői között Hegyes Berci is helyet kapott, akinek az itt átélt élményei jelentős mély nyomot hagytak mind érzelmileg, mind fizikailag.

A műsor során a versenyzőknek különféle akadályokkal, kihívásokkal kellett megküzdeniük. Berci és társa a Mokka műsorában meséltek ezekről a kalandokról, és arról, hogy milyen hatással voltak rájuk. Az Ázsia Expressz sajtóeseményén a kamerák előtt bemutatkozó sztárok között sok olyan hazai híresség volt, akikkel eddig talán nem is ismerkedtünk meg ilyen közelségből.

Hegyes Berci azonban nemcsak a műsor során szerzett élményekről, hanem saját magáról és kapcsolatáról is beszélt. Elárulta, hogy a műsor során még közelebb került a párjához, de ugyanakkor szembesülniük kellett azokkal a kihívásokkal is, melyek kőkeményen próbára tették a szerelmüket.

Ez az évad különösen izgalmasnak ígérkezik, és Hegyes Berci is biztatja a nézőket:

„Végre ez a hét is elérkezett! Ha tehetitek, szombaton kapcsoljatok a TV2-re és kukkantsatok bele miként nyomulunk együtt az Ázsia Expressz keretein belül! Mi már nagyon vártuk ezt az időszakot, hogy a sok őszi szuper műsor és izgalom kezdetét vegye!”

Polgár Tünde

Polgár Tünde nem igényel mindig nagy értékű ajándékokat: ezt ismételten bizonyította, amikor férje egy olasz meglepetésúttal lepte meg születésnapján. Az ismert magyar híresség és férje, Polgár Árpád a Mokka kedd reggeli adásában osztották meg ezt a különleges utazásukról készült fényképeket.

Tünde a TV2 képernyőjén is gyakran bukkan fel mostanában. A Kőgazdag Fiatalok, vagy más néven a Rich Kids Hungary című reality műsorban tűnik fel, amelyben fiatal és gazdag influenszerek életét mutatják be. Bár a műsorban számos sokkoló pillanatot él meg, a legnagyobb meglepetésre a saját életében került sor, amikor a férje egy olasz kirándulással lepte meg.

A házaspár szereti az utazást, ezért nem volt meglepő, hogy Polgár Árpád egy ilyen ajándékkal készült. A célállomás Olaszország volt, ami mindkét számára különleges helyet foglal el a szívükben.

„Megbeszéltük, hogy valahova elutazunk azért, hogy egy picit kikapcsolódjunk és kettesben lehessünk. Én nagyon szeretem Olaszországot és még nem voltam a Comói-tónál.” – mesélte Tünde. A házaspár korábban is együtt utazott Olaszországba, így Árpád úgy érezte, ez a legjobb ajándék lenne feleségének.

A romantikus utazásról készült képek a TV2 műsorában kerültek bemutatásra, de a rajongók Tünde Instagram-oldalán is megtalálhatják őket. Ezek a fotók betekintést nyújtanak a pár különleges pillanataiba, és azt a csodálatos utazást tükrözik, amelyet a jeles nap alkalmából együtt éltek át.

(Borítókép: Radics Gigi és Baranya Dávid. Fotó: Papajcsik Péter/Index)