Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek!
  • Egészen megdöbbentő balhét kavart Tóth Andi egy kifejezetten kedélyes hangvételű bejegyzése, amelyben arról értekezett, hogy mennyire szép az ősz, és miért ez a kedvenc évszaka. A poszt nagyon választékosra sikerült, ezért sokan nem hitték el, hogy az énekesnő írta. Nemrég ezekre a hangokra reagált Instagram-történetben. 

„Tök nehéz leküzdeni, hogy ne legyél előítéletes, viszont az a felfogás, hogy ha valaki káromkodik – mert például én káromkodom, ha a helyzet megköveteli azt, hogy felb*sszam magam –, akkor az az ember primitív. És akkor ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, az már valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Ahogy azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az intelligens. Ez nem biztos. Ez nagyon egyszerű felfogás. Az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy 'és érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív. Volt olyan osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni és olvasni, nulla tisztelet, semmi” – válaszolt a vádakra Tóth Andi. 

  • Lékai-Kiss Ramóna sem bírta magában tartani, hogy ne gratuláljon az első magyar női Nobel-díjhoz, amit Karikó Katalin nyert el az mRNS-technológiában végzett kutatásai elismeréseként. 

Dr. Karikó Katalin, az első magyar nő aki Nobel-díjat kapott! Hatalmas büszkeség! Köszönjük Katalin! 

írta a TV2 műsorvezetője. 

  • A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya letette az állampolgári esküt és tegnap óta hivatalosan is magyar állampolgár. Marco Rossi a köztársasági elnök, Novák Katalin társaságában készült fotót osztott meg az Instagram-oldalán. 
  • Durván sérülést szerzett élő adásban Vadon Jani. A Rádió1 Balázsék című műsorában egy fegyverszakértő volt a vendég, és Jani vállalkozott arra, hogy rálőjenek egy gumilövedékes revolverrel. Az eredmény egy hatalmas, csúnya lila sérülés Jani hátán. 
  • Jamie Lee Curtis az Instagram-oldalán dicsérte meg Pamela Andersont, miután utóbbi smink nélkül vonult fel a párizsi divathéten. 

„A természetes szépség forradalma hivatalosan is elkezdődött! Pamela Anderson a divathét kellős közepén, annyi nyomás és póz közepette megjelent, és helyet követelt magának az asztálnál úgy, hogy semmi sem volt az arcán. Annyira lenyűgözött és megdöbbentett a bátorság és lázadás eme tette” – fogalmazott posztjában Curtis.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)