Hírösszefoglalónkban még: Bodrogi Gyula még 89 évesen is imád vezetni és Som-Balogh Edina bejelentette, hogy elválik férjétől.

Vastag Csaba

Vastag Csaba és kedvese, Vastagné Domján Evelin kiteregették a szennyest a Nyerő Páros szerdai részében. Kiderült, hogy az énekes 6 nappal a forgatás előtt vette feleségül a nála 15 évvel fiatalabb párját, de az énekes édesapja nem támogatta a házasságukat.

A családod is ezért nem szeret engem, mert nem megyek el nyolc órában dolgozni valahova...”

– mondta el sírva Evelin.

Az is kiderült, hogy az énekes édesapja az esküvőre sem ment el, de fia ennek ellenére is szereti.

„Az esküvőn is üzentem neked, hogy nagyon-nagyon szeretlek, és mindig szeretni foglak. Az apukám maradsz, és mi csak annyit kérünk tőled, hogy szeress minket” – üzente Vastag Csaba a műsorból édesapjának.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula a Nemzeti Színház parkolójába is autóval érkezett meg, ráadásul nem is akármilyennel: egy sötétkék cabrióval gördült be az egyik próbára, amit fiától kapott ajándékba még néhány éve. A színész elmondta, hogy addig nem fog kiszállni a volán mögül, amíg a szeme és a reflexei ezt megengedik.

„Nemrég hosszabbították meg a jogosítványomat újabb három évre, jövőre lesz 60 éves az engedélyem. Ennyi év alatt egyszer sem okoztam balesetet, korábban egy esetben viszont valaki belém jött” – mondta Bodrogi Gyula a hot! magazinnak.

Szeretek vezetni, nem vadulok a volán mögött, de nem is tötyörgök”

– tette hozzá.

„Jöttem haza az autópályán, s mivel a fővároshoz közelítve láttam a 130 km/h-s korlátozó táblát, lassítottam is, ennek ellenére a rendőr megállított. Mondtam neki, hogy nem tud megfogni, mert időben láttam a jelzést, mire közölte, hogy egy szakaszon viszont a 40-est nem vettem észre: mosolygott, majd – látva a jó szándékot – nem büntetett meg” – emlékezett vissza.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt egykori sztárja, Som-Balogh Edina és férje, Krisztián 10 éve kötötték össze életüket és sokáig úgy is tűnt, hogy töretlen marad szövetségük, annak ellenére, hogy korábban is vallottak arról, hogy voltak nehezebb időszakaik, eddig mindent meg tudtak beszélni.

A szerelmesek házasságpártinak tartották magukat, mivel úgy vélték, nyomós ok kell ahhoz, hogy valaki felrúgjon egy házasságot, ha már gyerekek is vannak. Azonban most a színésznő úgy döntött, hogy itt az idő és elválik férjétől.

Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége”

– vallotta be Som-Balogh Edina a hot! magazinnak.

„Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami az első éveinket jellemezte. Ezt többször ki is mondtuk, de úgy voltunk vele, hogy – a családi mintánkat követve – nem lehet út egy válás. Benne voltunk a mókuskerékben, és eszünkbe sem jutott, hogy mi ketten együtt ebben hol vagyunk. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk” – fejtette ki a színésznő.

„Nincs egy egyértelműen komoly ok rá, csak már egyszerűen valahogyan más utat járunk, az elmúlt évek nehézségei mintha megpecsételték volna kettőnk kapcsolatát. Ha együtt mentünk valahová, főként a gyerekek miatt tettük, a régi nagy szerelemnek – sajnos – már nyoma sem volt. Ha volt is közös időnk, akkor sem tudtunk megfelelő módon egymásra hangolódni” – fogalmazott.

(Borítókép: Vastag Csaba. Fotó: Velvet)