Hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior először nyilatkozott válása után, Som-Balogh Edina új szerelemre vágyik a válás után.

L.L. Junior

Körtvélyessy Kinga idén januárban adta be a válópert, miután úgy érezte, hogy menthetetlen a házassága a lobbanékony természetű zenész férjével, L.L. Juniorral. Három tárgyalás után végül egy negyedik, be nem tervezett időpontban tarott összejövetel zárta le a kapcsolatot. Az október negyedikén tartott soron kívüli ülés oka az volt, hogy a felek bejelentették, hogy megegyeztek egymással.

A bíró kimondta a válást, Junior és Kinga pedig szótlanul léptek ki az Érdi Járásbíróság épületéből.

Véget ért. Elégedett vagyok, de közben kudarcként élem meg, mert ez szép házasságnak indult, és így ért véget... most nem tudok többet mondani”

– nyilatkozta Junior a Bors munkatársának, aki a járásbíróság előtt várt.

„Nos, még nem tudom mit érzek. Megkönnyebbültünk, de... Nem vagyok sem boldog, sem szomorú. Még szerintem nem fogtam fel, ami történt. Sajnálom, hogy így alakult. Sajnálom magunkat. Elszomorít, hogy az édesanyám nem lehetett mellettem ebben a tíz hónapban. A támogatása, a jelenléte sokat segített volna. Örülök, hogy túl vagyunk rajta” – fűzte hozzá Körtvélyessy Kinga.

Cicciolina

Még augusztusban derült ki, hogy az Olaszországban élő Staller Ilona, azaz Cicciolina feljelentette a fiát, Ludwig Koonst. A 31 éves férfi sokkolóval támadt az anyjára, pénzt követelve.

„Hogy ezt kellett tennem, teljesen leblokkolt. Mindig szerettem, imádtam, és ez most sincs másképp, de fel kellett jelentem, hogy megmentsem. Ezzel csak jót tettem neki. Megtört a lelke, sok mindenen ment keresztül, de így nem lehet viselkedni. Vérzett a szívem, sokat sírtam, az ügyésznő pedig megértett. Ludwig ellen távolságtartási végzésem van. Azóta nem sok mindent tudok róla, csak annyit, hogy orvosi kezelés alatt áll” – fogalmazta meg a 71 éves sztár a Story magazinnak.

Most minden az ő akaraterején múlik, és én bízom benne, hogy visszakapom a régi Ludwigot. Az egyik barátnőm azt mondta, inkább legyen távol tőlem, mint a föld alatt, és ez igaz”

– tette hozzá Cicciolina.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt egykori sztárja a napokban bejelentette, hogy elválik férjétől, ami még az ismerősei közül is sokakat meglepett.

„Csak a legközelebbi barátok tudtak arról, mi zajlik kettejük között. Persze, voltak jelei a dolognak, hiszen Edina már akkor elkezdett távolodni a férjétől, amikor az édesanyja beteg lett, és ezen csak rontott, hogy pár évvel később Krisztián is ezen ment keresztül az édesapjával” – mesélte egy ismerős a Blikknek.

Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni”

– mondta a színésznő, aki nem szeretett volna további nyilatkozatokat adni a témában.

A házaspár már korábban felismerte, hogy problémáik vannak, de eddig mindig sikerült helyrehozniuk kapcsolatukat.

„Már számtalanszor szóba került köztük a válás, de a gyerekek miatt mindenképpen szerették volna ezt elkerülni. Többször sikerült is megmenteni a házasságukat, hiszen egy-egy rossz periódus után mindig új lendületet kapott a kapcsolatuk. Ám előbb-utóbb azon kapták magukat, hogy sokkal inkább szülőként élnek egymás mellett, mint házaspárként” – árulta el az ismerős.

„Végül Edina mondta ki, hogy szeretne még boldog lenni, megadni az esélyét, hogy újra rátaláljon a szerelem, és ehhez jobb, ha külön utakon folytatják az életüket. Ez a kijelentés Krisztiánt sem lepte meg, hiszen ő is tudta, hogy nem tartható sokáig a jelenlegi állapot” – tette hozzá.

(Borítókép: Cicciolina. Fotó: GettyImages)