Szabó Ádám és újdonsült neje a Mokka vendége volt, ahol elképesztő felvételeket mutattak az esküvőjükről.

Kollányi Zsuzsi

Félelmetes tud lenni, ha egy szülő egyedül marad a gyerekével. Kutatások szerint minden tizedik újszülött így csonka családban cseperedik fel. A témában sztáranyukák nyilatkoztak a TV2-nek és elárulták, hogyan igyekeznek megoldani a hétköznapokat. Kollányi Zsuzsi például három gyerekkel maradt egyedül, miután idén márciusban bejelentette a válását. A sztáranyuka egyben biztos: a teher alatt nem roppanhat össze.

„Az időm nagy részében azon gondolkozom, hogy hogyan tudnék jobb szülő lenni, a gyerekeim számára hogyan tudnék többet adni, hogyan tudnám őket jobban stabilizálni, hogyan tudnék biztonságot nyújtani, hogyan tudnám őket tényleg úgy nevelni, hogy boldog és önmagukat ismerő emberek legyenek, úgyhogy így igazából csak bízni tudok benne, hogy majd egyszer kiderül, hogy jó anya voltam” – vallotta meg gondolatait Kollányi Zsuzsi, aki jelenlegi párjáról és az új daláról is őszintén mesélt.

Kozma Zsuzsa

Nemcsak egy fitneszedzőt, de egyben édesanyát is gyászol az ország: Kozma Zsuzsannát mindenki az életvidámságáról ismerte, akinek szenvedélye volt a túrázás, ám vesztét is a kalandozás okozta: legutóbbi, Jordániában tett útja során egy magas szikláról lezuhanva vesztette életét. A baleset pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok, mindössze annyit tudni, hogy az 53 éves fitneszedző egy képet szeretett volna készíteni a szikláról, ahonnan leesett. A Mokka csütörtök reggeli adásában Kozma Zsuzsa egykori kedvese, Pál Gergely és a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség kommunikáció vezetője együtt emlékezett meg a sportolóról.

Pintér László elmondta, hogy a túravezető, akivel Kozma Zsuzsa elindult, köztudottan képesítés nélkül végzi ezt a tevékenységet, és a túráján korábban is volt már haláleset: 2017-ben egy hegymászó vesztette életét.

A Magyar Hegymászó Szövetség szerint a tragédia elkerülhető lett volna, ha az utat egy hozzáértő szakember szervezi. Egy ügyvéd szerint azonban nagyon nehéz megmondani, hogy ki a felelős az ilyen jellegű baleseteknél, amely Kozma Zsuzsával is megtörtént.

Szabó Ádám

Szabó Ádám alig egy év ismeretség után döntött úgy, hogy megkéri szerelme, Jennifer kezét. Az ifjú pár a Mokka csütörtök reggeli adásában mesélt az esküvőjük részleteiről, valamint elképesztő fotókat is mutattak az eseményről. A nagy napra egy közös dalt írtak a szerelmükről és az eltervezett jövőjükről, miközben a násznép csak ámult Jennifer különleges ruháján. A menyegzőt követően az ifjú házasok Veronában töltötték a nászútjukat. Mint azt a műsorban elárulták: a közeljövőben családot szeretnének alapítani, ám előtte még együtt szántják fel a színpadot közös koncertjeiken.

(Borítókép: Szabó Ádám. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)