Pénteki Instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek!
  • ByeAlex a TikTok-oldalán tett közzé újabb helyzetjelentést az általa néhány napja befogadott kiscica állapotáról. Az énekes hallgatott megérzésére, miszerint a Kiko névre keresztelt szőrgombóc még indokolatlanul szaporán lélegzik. Az X-Faktor korábbi mentora elvitte a kis macskát egy állatklinikára, ahol azonnal oxigénketrecbe helyezték, mivel súlyos tüdőgyulladása volt. ByeAlex elmondása szerint még így is mindössze 50 százalék esélye van a túlélésre.
@itsbyealexbitch találtam egy cicát… part… nem tudom mennyi… nem alakul jól a történet… kiko oxigénketrecben van… legyetek vele… #fyp #savedcats #babykiko ♬ Boldog Leszek (Levegő be) - ByeAlex és a Slepp
  • Schobert Lara ma, október 6-án töltötte be a 20. életévét. A kerek születésnap alkalmából édesapja már korán reggel egy megható poszttal köszöntötte legidősebb gyermekét, korábban sosem látott babakori fotókkal.
  • Különleges este volt a tegnapi David Beckham számára, ugyanis a Netflix róla készített dokumentumfilmjének bemutatóján tündökölt a vörösszőnyegen. A korábbi futballista meg is osztott egy rövid videót az eseményről. A film már megtalálható a Netflix kínálatában. 
  • Puskás Peti megismerkedésük negyedik évfordulójának alkalmából osztott meg egy bejegyzést az Instagram-oldalán, ahol először láthatták a rajongók az énekes házaspár kisbabáját (második kép a bejegyzésben). 
  • Arnold Schwarzenegger kicsit odapirított hasonló korú kollégáinak, amikor azt mondta, hogy a legtöbbjük már nem veszi ki eléggé a szerepét a filmjeik népszerűsítéséből. Egy videóban beszélt róla, hogy ő egészen másképp áll a marketinghez.

„Nem számít, hogy mi van – ha van podcastod, ha van egy filmed, ha van egy festményed, ha van autód, technológiád, gyógyszered, bármi is legyen az – ha az emberek nem tudnak róla, akkor semmid sincs” – mondta Schwarzi. 

(Borítókép: ByeAlex. Fotó: Velvet)