A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Selena Gomez a Rare Impact Fund jótékonysági gáláján vett részt a minap. A szervezet a mentális betegségekkel rendelkező fiatalok számára nyújt segítséget, hogy megfelelő ellátásban részesülhessenek, illetve az oktatáshoz való hozzáférésüket is segíti. Az énekesnő a megosztott fotósorozaton három elképesztő szettben is látható, illetve egy rövid videót is posztolt a fellépéséről.
  • Ördög Nóra Hollókőn kirándult a szeretteivel hétvégén. A kiruccanásról több fotót is posztolt a közösségi oldalára.
  • Jessica Alba az édesanyját köszöntötte egy szívhez szóló bejegyzésben a születésnapján. „Szeretlek, egészen a Holdig és vissza. Köszönöm, hogy mindig támogatsz, hogy hisze bennem és arra ösztönzöl, hogy kövessem az álmaimat” – írta többek között a színésznő.
  • Molnár Anikó két új piercinget csináltatott magának, feltehetően valamely intim területre, ugyanis egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben arra hívta fel a figyelmet, hogy kizárólag az Onlyfans-oldalán lehet megtekinteni a testékszereit. A poszt ide kattintva tekinthető meg.
  • Adele Las Vegasban adott koncertet. A színpadon őrületes show-t hozott össze, egy ponton egy hatalmas hófehér zongora kezdett lángolni mögötte az esőben. A koncertsorozata folytatódik, egészen november 4-ig látható lesz a nevadai városban.
  • Majka egy edukációs videóban hívja fel mindenki figyelmét a műanyagok környezetre gyakorolt káros hatására. Mint írja: „A műanyag korunk rákfenéje… Nemhiába próbálja minden valamirevaló előrelátó ország évről évre csökkenteni,vagy megszüntetni a műanyag flakonok, evőeszközök, poharak, kiegészítők termelését , és forgalmazását ! A környezetre mert káros hatásai mar egészen régen láthatóak , de a az emberi szervezet ellen indított aljas támadásra csak nemrégen derült fény. Zárjuk ki az életünkből a műanyagot amennyire csak lehet!!!!!"
  • Kim Kardashian a párizsi divathéten járt, legújabb bejegyzését Victoria Beckham bemutatójának napján posztolta. A médiaceleb egy mélyen dekoltált, vékony pántos, mályva színű egyberuhában vett részt a show-n.
  • Sáfrány Emese bokszkesztyűkben pózol legújabb fotóján. Az egygyerekes édesanya régóta jár edzésekre, nemsokára pedig az RTL Sztárbox című műsorában lesz látható.

„A fejlődéshez az kell, hogy folyamatosan tudjunk javítani a hibákon és közben meglássuk a kisebb - nagyobb előre lépéseket, hogy majd amikor ott leszünk a ringben, tudjuk, hogy mi tényleg mindent megtettünk és felkészültek vagyunk és ott felszabadultan, örömként éljük meg a mérkőzést.”

  • Britney Spears újabb konyhában táncolós videóval örvendeztette meg a követőit. Hihetetlen, hogy bár az énekesnő naponta posztol ilyen felvételeket, mindig tud valami újat mutatni, ha mást nem, akkor a ruházatával. Ezúttal egy lila szettet választott, amelyből szinte mindene kilátszott...
  • Lékai-Kiss Ramóna együtt pózolt a Nagy Ő-vel, vagyis Jákob Zoltánnal, hazánk 35. leggazdagabb emberével. A párkereső reality ma este indul a TV2-n. A bejegyzés ide kattintva tekinthető meg.
  • Chris Hemsworth egy rövid videóban osztotta meg egy otthoni edzéstervét a nagyérdeművel. A tanácsait érdemes megfogadni, ha olyan masszív izomzatot szeretnénk felépíteni, mint amilyennel a Thort játszó színész rendelkezik. Respect!
  • Beyoncé egy koncertről osztott meg fotósorozatot. A felvételeken egy tűzpiros egyberuhában látható, amelyen fekete kéz alakzatok nyúlnak az intim testrészei felé. 
  • Kelemen Anna okfejtegetésbe kezdett az Instagramon, hogy vajon miért harapdálhatják meg az amerikai Fehér Ház alkalmazottait az ott tartózkodó kutyák. Az eszmefuttatás mellé önmagához hűen egy terpesztős, csücsörítős fotót posztolt. Íme:

(Borítókép: Kelemen Anna. Fotó: Szécsi István/Velvet)