Polgár Tünde a félelmeivel hadakozva készül elutazni, miközben férje, Árpád életének nagy álmát valósítja meg: egy egész hónapot töltenek majd Indiában. Az utazás előkészületeiről és a várható kihívásokról beszélgettünk velük.

November elején egy régi álma válik valóra Polgár Árpádnak: egy hónapos indiai utazásra indul feleségével, Tündével. A luxusfeleség számos televíziós felkérés és szereplés ellenére is talált időt arra, hogy megszervezze a hosszú kalandot. A napokban a Kőgazdag fiatalok című műsorban láthattuk őt, ahol az ifjaknak próbált etikettet és jó modort tanítani. 

Amikor a mai fiatalokról kérdeztük, Tünde a következőképpen vélekedett:

Sokan elveszettnek és megvezetettnek tűnnek, de alapvetően nincs velük gond.

Azt hiszik, menő, ha hülyének mutatják magukat. A mi korunkban szerintem ez a dohányzás volt. Nekik most ez!” – vélekedett Polgár Tünde, aki a forgatások fárasztó perceit nemsokára a dél-ázsiai országban pihenheti ki.

„Eredetileg 2019-ben terveztük az indiai utunkat, de sajnos közbejött a pandémia. Az ember a Covid kezdeti időszakában nem tudta, mire számíthat, ezért nem mertünk elindulni” – magyarázta a luxusfeleség. „Sok országban megfordultunk már, de India valahogy eddig mindig kimaradt. Amikor indiai emberekkel találkozom, úgy érzem, mintha régi ismerősökkel beszélgetnék” – tette hozzá Polgár Árpád.

Az egy hónapos utazás alatt a házaspár számtalan izgalmas helyszínen jár majd. Elmesélték, hogy ellátogatnak az ország legikonikusabb nevezetességeihez, mint a Tádzs Mahal, de a terveik között szerepelnek kevésbé ismert falvak is. Polgár Tünde számára különösen fontos, hogy belekóstoljon az igazi indiai gasztronómiába, így számos helyi specialitást kipróbál majd.

Annyi íz és illat, amely egyszerre csábít és ijeszt. De kész vagyok rá, hogy kipróbáljam mindezt!”

– lelkesedett Polgár Árpád felesége, aki az egy hónap alatt más dél-ázsiai országokba is ellátogat a férjével. „Először Indiába látogatunk, onnan Vietnám következik, kezdve Hanoival. Ezután Kambodzsa lesz a következő állomás, végül Balin zárjuk az utunkat a terveink szerint.”

December 22-én tervezik a visszatérést, de addig még számtalan kaland áll előttük. Polgár Tünde bevallotta, hogy a családban ő igazi paranoiásnak számít, épp ezért a tervezés során minden apróságra odafigyel.

„Minden járatot átnéztem. Megnéztem, milyen géppel repülünk, milyen statisztikái vannak az adott géptípusnak, és hol szállunk meg” – mesélte nevetve, majd hozzáfűzte: 

Árpád néha azt mondja, túlságosan aggódom a dolgok miatt, de én inkább így készülök fel.”

(Borítókép: Polgár Tünde. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)