Törvénytelen románcok, zaklatási botrányok, nyilvános intrikák és színfalak mögötti titkok tarkítják a világsztárok életét, ám kedvenc celebjeink efféle szaftos mozzanatairól alig tudunk valamit. Cikkünkben összeszedtük néhány híresség beszámolóját, amelyeket egy-egy szintén ismert kollégájukról fogalmaztak meg.

Jessica Simpson

Jessica Simpson egy titkos románc részleteibe avatta be a rajongóit Movie Star: They Always Say They’re Single (Filmsztárok: Mindig azt mondják, hogy szinglik) című kötetében. Mint azt az írásában elárulta, egy hatalmas filmsztárral bonyolódott kalandba, akivel az MTV Video Music Awards (VMA) afterpartiján találkozott 2001-ben. Simpson akkoriban szakított Nick Lachey énekessel, akivel aztán 2006-ban jött újra össze egy válás után.

„Volt valami szexi és csábító az egészben, ugyanakkor megalázó is volt. Úgy éreztem magam, mint egy prosti, de nem érdekelt, amíg egy tinédzserkori fantáziám kelt éppen életre. Habár az akkori énem nem lett volna büszke a döntésemre” – fogalmazott az énekes-színésznő, aki ezen kívül mindössze annyit osztott meg a titokzatos férfiról, hogy több millió dollárt keresett egy-egy filmen.

Freddie Highmore

A Charlie és a csokigyár című film gyereksztárja egy kellemetlen emléket osztott meg nemrég a Jimmy Kimmel élő show-ban. Mint azt elmesélte, egyszer egy olyan televíziós házigazda műsorába volt hivatalos, aki nem szerette látni a vendégeit a forgatás előtt, így egy véletlen folytán végül egy szertárban kötött ki.

„Éppen a színfalak mögött jöttem néhány producerrel, majd amikor felnéztek, egyszer csak meglátták a műsorvezetőt a folyosó végén és teljesen megrémültek. Megragadtak és belöktek a legközelebbi ajtón, amely egy szertárba nyílt. Egy sötét, felmosórongyokkal telepakolt szertárba. Nagyjából egy percig voltam ott, eközben úgy viselkedtek, mint valami titkosügynökök, a telefonban olyanokat kérdezve, hogy »Tiszta?«, »Jók vagyunk?«, »Elmentek?«, »Kihozhatjuk?«. Teljesen megrémített” – magyarázta a színész, természetesen a műsorvezetőt inkognitóban hagyva.

Bella Thorne

Bella Thorne a Seventeen magazinnak mesélt egy „aljas, Hollywood-i lányról”. „Ő is a filmiparban dolgozik és nagyon, nagyon aljas. Mindenáron távol tartom magam tőle, még csak nem is köszönök neki. A testvérei egyáltalán nem ilyenek, csak ő. Az egyik ok, amiért nem kedvelem, hogy kiskora óta milliárdos, és soha semmiért nem kellett megdolgoznia az életben. Nem arról van szó, hogy azért utálom, mert gazdag. Hanem azért, mert gondoskodik róla, hogy ezt mindenki tudja. A mi családunkat sosem vetette fel a pénz, vagy ilyesmi, de ha így is lett volna, sosem villognék vele és viselkednék ilyen aljas módon másokkal.”

Jane Lynch

A Hollywood Game Night című, 6 évadot megélt amerikai televíziós vetélkedő házigazdája olyan hírességekre emlékezett vissza egy Conan O'Briennel történt beszélgetés során, akik tajtrészegen érkeztek a műsorába. Bár neveket ő sem mondott, azt elárulta, hogy nem egy alkalommal jócskán meg kellett vágni az adásokat. Egyszer például egy híres hölgy volt a vendége, aki egy ponton elvesztette a fonalat, emiatt pedig nagyon elérzékenyült. „Sírni kezdett, mert nem emlékezett a mondandója lényegére. Emiatt rosszul érezte magát, magzatpózba vágódott és csak úgy potyogtak a könnyei” – elevenítette fel az emléket Lynch, majd két férfi sztorijával folytatta.

Egy srác egyszer annyira részegen érkezett, hogy képtelen volt többé felállni, míg egy másik véget nem érő beszédet tartott arról, hogy milyen nehéz jó dadust találni.”

Elliot Page

Elliot Page egy meg nem nevezett színésznővel való kapcsolatáról vallott a memoárjában. Mint azt leírta, közel két éven át jártak egymással, ám a románcról a legközelebbi barátainak sem beszélhetett. „A szülei nem tudták, hogy mi a helyzet... Én voltam a barát, aki átjött karácsonyra. Egyedül a nővére és két közeli barátja tudhatott rólunk. Sosem érintettük meg egymást a négy falon kívül, még vacsorázni is alig jártunk el. A telefonomban úgy szerepelt, hogy Ryan.”

Demi Lovato

Demi Lovato egy Billboardnak adott interjúban vallotta meg, hogy a Cool for the Summer című száma egy híres nővel való párkapcsolatáról szól. Az illető nevét nem árulta el, azt ugyanis nem tartaná helyénvalónak tekintve, hogy a hölgy azóta boldog párkapcsolatban él. Érdekesség a történetben, hogy Lovato még azelőtt adta ki ezt a dalát, mielőtt előbújt volna biszexuálisként.

Az énekesnő ezen kívül még egy hírességről is beszélt, akivel a 2016-os Met-gálán találkozott, és akit „igazi k**vának” nevezett. „Nagyon rossz élményem van vele kapcsolatban. Ez a híresség egy igazi k**vaként viselkedett, szánalmas volt, folyton klikkesedett.

Emlékszem, annyira kényelmetlenül éreztem magam a közelében, hogy csak inni akartam.”

(Borítókép: Demi Lovato és Jessica Simpson. Fotó: Getty Images)