Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Köllő Babettet a Sztárban sztár leszek! legutóbbi élő adásában felöltött ruhája miatt többen Pamela Andersonhoz hasonlították. A színésznő nem sokkal később az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen tényleg a Baywatch sztárjára hasonlít. „Ha már a tegnapi adás után sokan Pamela Andersonhoz hasonlítottak, a show után lőttünk pár képet a lakóautóban... Hát, így lettem egy rövid időre szexszimbólum. (Amúgy élveztem)” – írta a posztjában Köllő Babett.
  • Dombóvári István az Instagram-oldalán jelentette be, hogy inzulinrezisztenciával küzd, amit a legtöbben csak a cukorbetegség előszobájaként emlegetnek. „Legújabb fogyókúrás »módszerem« az inzulinrezisztencia. Túlzás, hogy választottam, de most már itt van velem. Valahogy túléljük ezt is!” – írta közösségi média oldalán a humorista.
  • Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán jelentette be, hogy ismét menyasszony lett. A műsorvezető szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy elválik indiai származású férjétől, Krishan Dangwaltól. A válást azóta már ki is mondták, most viszont ismét gyűrű került Demcsák ujjára, azonban azt egyelőre nem tudni, hogy ki a titkos férj jelölt. 
  • Chris Pine a legújabb lesifotókon csak árnyéka önmagának. A színész szettje egy színes kardigánból és cipőkből, valamint egy testhez simuló leggingsből áll a legutóbbi lesifotókon. A Galaxis őrzői című Marvel-filmek sztárja korábban a női rajongók kedvence volt, így kissé érthetetlen ez a hirtelen átalakulás. 

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)