Szerdai Instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Sydney van den Bosch is szerepel az e hét szombaton induló Dancing with the Stars című műsorban. A modell egy rövid videót osztott meg a próbákról.
  • Kourtney Kardashian egy 23 évvel ezelőtti képsorozatot osztott meg magáról. A naplementében készült fotók egy főiskolai projekthez készültek.
  • Caitlyn Jenner sok sztárhoz hasonlóan szintén kiállt Izrael mellett. Az egykori olimpikon egy régebbi fotót posztolt, amelyen Steven Mnuchin korábbi amerikai pénzügyminiszterrel és Sean Spicer, a Fehér Ház korábbi komminikációs igazgatójával együtt szerepel.

„Izrael büszke bajnoka vagyok. Több évvel ezelőtt mindhármunkat az a megtiszteltetés érte, hogy elnyerhettük ezt a címet, amely nagyon kedves a számomra. Kiállok Izrael mellett ma és mindörröké!”

  • Pumped Gabo egy liftben feszített félmeztelenül, a hóna alatt egy hangfallal.
  • Shakira egy függőágyban fotózkodott. Az Instagramon megosztott képsorozaton egy szűk body-t és bő nadrágot visel.
  • Rihannát New Yorkban fotózták le egy hosszú fekete szövetkabátban, amelyhez egy hatalmas vörös kézitáskát választott kiegészítőnek. Az R'n'B énekesnő alig két hónapja szült és remekül néz ki.
  • Gelencsér Tímea a gyermekmentők megsegítésére hívta fel a figyelmet legújabb posztjában. Bár az idei évben nem tud részt venni a Budapesten megrendezett maratonon, jótékony futónagykövetként idén is arra ösztönzi az embereket, hogy támogassák a Gyermekrohamkocsi Alapítványt, amely jelenleg egy Manujet III készülékre gyűjt. Az eszköz a gyermekmentés során légútbiztosítási-lélegeztetési nehézség, anatómiai szűkület vagy elzáródás, légúti duzzanat vagy idegentest esetén nyújthat életmentő segítséget.
  • Goldie Hawn szívhez szóló beszédet tett közzé a Mentális Egészség Világnapja alkalmából.

„Máig nagyon sok kihívással szembesülnek a mentális betegséggel küzdő emberek. A mostani időszak különösen próbára tesz nagyon sokakat több okból is, ezért nagyon fontos, hogy törődjünk magunkkal. Fontos, hogy felismerjük, ha szorongunk, ha az életünk nem jó irányba halad. De fel vagyunk rá készülve, hogy amikor így érzünk, akkor megálljt parancsoljunk és magunkra szánjuk az időnket? Ez az egyik legfontosabb, hiszen ekkor tudunk feltöltődni és megélni a mindennapok örömeit” – mondta többek között a színésznő.

  • Lady Gaga szintén a Mentális Egészség Világnapja alkalmából köszöntötte követőit a következő fotóval:
  • Stohl András nyolcadik évfordulóját ünnepelte kedvesével, Vicával. A műsorvezető 2020-ban vette feleségül a nála 19 évvel fiatalabb nőt, akit egy romantikus vacsorával lepett meg a nagy napon. A párnak tavaly nyáron született meg első közös gyermeke, Bella Julianna.

„A végtelenbe és tovább! Megleptem az én drágámat egy finom évfordulós vacsival. Ma itthon ünneplünk, de holnap… elviszem a kis feleségemet és a kislányunkat kikapcsolódni.”

  • Khloe Kardashian a gyerekeiről posztolt egy szívmelengető fotót. Az éves True, és az egyéves Tatum láthatóan nagyon boldog.
  • David Beckham a Harvard Egyetem előtt pózolt öltönyben. Az egykori futballista előadást tartott az intézményben, majd Anita Elberse professzorral fotózkodott.
  • Szabó Zsófi egy laza fehér felsőben és szűk farmernadrágban pózolt a kamerák előtt. A sorozat utolsó fotóján a feneke került premier plánba.

(Borítókép: Szabó Zsófi és Kourtney Kardashian. Fotó: Németh Kata/Index/Getty Images)